HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Az intim fiatalság forrása

Sajnos az idő nem kíméli egyetlen porcikánkat sem. Ahogyan az arcbőr megereszkedik, a kontúrok elmosódnak, úgy gyengül a kötőszövet a test minden pontján. Az arcbőrünket hatóanyagokkal, kezelésekkel ösztönözzük a támasztószövet megerősítésére, testünk körvonalait sporttal, az izmok megerősítésével igyekszünk formában tartani. De mi történik a szemek elől rejtve maradó testrészeinkkel? A bőr öregedése, a terhesség és a szülés, a klimax, különféle betegségek, a hormonális változások és a hormonháztartás egyensúlyának felborulása mind-mind kihat az intim területekre is. A hüvelyfal meglazulása hatással lehet a párkapcsolatunkra, a szexuális életünkre. A hormonális változások, menopauza okozta hüvelyszárazság is nagyban befolyásolhatja a libidót és a szexuális élet megromlásért vagy ritkulásáért is felelőssé tehető.

1511.jpg

A LOTUS GynoLaser terápia a legkorszerűbb, nem sebészeti kezelés az intim területek megfiatalítására. Elősegíti a szövetek újraképződését a hüvelyen belül, amelyek hatására az intim területeink ismét rugalmasakká, fiatalosakká és egészségesebbé válnak. Ez az eljárás megoldást jelent azokra a női problémákra, amelyekkel a szülés következtében vagy a kor előrehaladtával minden nő találkozik! A kezelés hatására ismét élvezhetőek a szexuális együttlétek és megszűnik az inkontinencia következtében kialakult diszkomfort érzet.
 

Hogyan hat?

A LOTUS GynoLaser fájdalommentes megoldás a hüvelyfal lazaságának, a hüvely szárazságának kezelésében. A kezelőfej frakcionált lézerfényt szállít mikroimpulzusok formájában a hüvely falába. Ez a pulzáló energia biztosítja azt a hullámhosszt, amely a kezelés szempontjából a legbiztonságosabb, ugyanakkor a kollagén termelődéshez a legoptimálisabb. A GynoLaser a hüvelyfalat több rétegben kezeli a kollagén termelés fokozására ösztönözve a kötőszövetet, ami helyreállítja a hüvely nyálkahártyáját.

Más hüvelymegfiatalító lézeres berendezésekkel szemben a LOTUS GynoLaser egy beépített automata szabályozórendszer segítségével automatikusan állítja a lézerfejet, így az orvosnak nem kell azt mozgatnia, többször ki- és behelyezni, ezáltal a kezelés sokkal kényelmesebb, komfortosabb a páciens számára.
A CO2 lézer bizonyítottan maximális hatásfokkal kezeli az inkontinencia, hüvelyszárazság és hüvelytágasság tüneteit. A berendezés hüvelyi nyálkahártyára gyakorolt hőhatása segíti a kötőszövet regenerációját.  A kezelés mind a vizelet visszatartási problémák, mind a fájdalommal járó együttlétek tekintetében azonnali javulást eredményez.

A kezelési idő rövid, a felépülési idő minimális. A mindössze 20 percig tartó kezelés nem jár fájdalommal, kis kényelmetlenséget okozhat a kezelőfej melegsége. A maximális eredményhez 3 kezelés elvégzése javasolt 4 hetes gyakorisággal.

Bővebben: www.royalclinics.hu

2016.08.10. 16:52 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: inkontinencia lotus gynolaser intim fiatalsag co2 lezer lezeres kezeles lezeres inkontinencia kezeles huvelyszarazsag kezeles huvelyszarazsag atrofia huvelytagassag

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr3210116770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása