HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Párja miatt vállalkozott Pataki Zita az extrém beavatkozásra

A népszerű időjós ragyog a boldogságtól, hiszen nem is olyan rég kimondta párjával a második boldogító igent. A fülig szerelmes műsorvezető a nagy nap előtt pár héttel egy különleges arcfeszesítő eljáráson vett részt, amit azért vállalt be, hogy még fiatalabb legyen az esküvőjére!

A ruhámat például a barátnőm, Hrivnák Tünde tervezte. Vannak rajta magyaros motívumok, de nagyon modern kivitelben. Azt hiszem a ruhám olyan, amilyen még Magyarországon senkinek nem volt, nagyon egyedi és mégis egyszerűen elegáns.”

pataki zita_threadlifting.jpgMindenki fiatalabb szeretne lenni!
A műsorvezető természetesen igyekezett a legjobb formáját hozni a nagy napra. „Azt tudtam, hogy nem akarok másmilyen lenni , natúr sminket kértem, ezért is tartottam fontosnak, hogy kicsit megfiatalítsam az arcom. Atinak úgy vagyok jó, ahogy vagyok, de persze támogat, ha valami újat szeretnék kipróbálni! Bár mély peelinget és savas kezelést télen rendszeresen végeztetek az arcomon, az esküvő előtt dr. Csernus Krisztina, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ bőrgyógyász és kozmetológus szakorvosának javaslatára egy különleges új technikát is kipróbáltam. A Thread Lifting kontúrterápiát biológiailag felszívódó és antimikróbális szálakkal végzik. A hatás azonnal látható volt, ahogy a szálak megemelték az arcbőröm. Fantasztikus azt megtapasztalni, hogy a bőröm napról napra feszesebb lett, hiszen a befűzött szálak körül kialakuló új kötőszövet is napról napra erősebb. Sosem volt korábban semmilyen tűszúrással járó kezelésem, picit féltem is tőle, de magam is meglepődtem, hogy mennyire minimális kellemetlenséggel járt a fél órás kezelés. A Thread Lifting kontúrterápia évekkel megfiatalítja az arcot, helyreállítja a megereszkedett bőrt, bőrmegújító hatása stimulálja a kollagéntermelést, és felgyorsítja a helyi mikrokeringést. Ez egy fantasztikus ránctalanító és fiatalító eljárás!”- árulta el Zita.

 Az esküvőn meglepetésekben nem volt hiány!

patakizita_thread_lifting.jpgZita elmondta, rengeteg készülődés előzte meg az esküvőt, de végül olyan lett, akárcsak ők maguk. „Rengeteg esküvői filmet néztünk végig, hogy ötleteket merítsünk, de nem akartunk semmi művi dolgot betanulni. Mi magunk voltunk a házigazdák, voltak hagyományos elemei az esküvőnek, és persze nagyon sok újdonság is helyet kapott. A menyasszonytánchoz egy olyan dalt választottunk, ami már önmagában nagyon jelentős, persze maga a tánc is nagyon érdekes, de nem tanultunk be semmit”- mesélte boldogan Zita.

Őszinteség és nyitottság. Számomra ez a legfontosabb.”

Zita szerint, a jó kapcsolat rengeteg apró dolgon múlik, számára a legfontosabb, hogy párjával Attilával őszintén és nyitottan állnak egymáshoz. „Ahhoz, hogy valaki otthon érezze magát valaki mellett, nagyon fontos hogy egy közegből jöjjenek. Én egyszerű családból származom, faluról, nem voltak millióink, nem tudok létezni kastélyban, szeretem magam megkeresni a pénzt és figyelek annak értékére is. Nagyon örülök, hogy Ati ilyen közegből jött, és maga is ismeri ezeket az értékeket. De mindemellett oltári nagy szerencse, amikor két kész ember találkozik. Mostanra mindketten túljutottunk a félelmeinken, a szorongásainkon, ismerjük önmagunkat, és nem csapjuk be egymást, nem játszmázunk. Őszinték vagyunk egymással egy olyan kapcsolatban, ami egyébként még nekünk is csoda. Összességében úgy gondolom, sok-sok apróság kell, egymásra való odafigyelés az őszinte szó, úgy, hogy magunkat se csapjuk be közben.”

2014.01.13. 10:46 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: pataki zita thread lifting felszivodo szal

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr385754938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása