HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Az őszi szárazabb idő

Az őszi szárazabb idő, a száraz levegő, a kezdődő fűtési szezon, mind-mind okozhatja a bőr kiszáradását, hámlását, kipirosodását. Megjelenhet ekcéma, viszketés is. A bőröd bizony jelzi, hogy évszakon váltunk. Vajon mit tehetsz a tünetek ellen? Minek örülne a bőröd?

wallpaper-1c3870.jpg

Nos, ideje váltani, ideje lecserélni a könnyű nyári géles hidratálókat gazdagabb krémekre. Nagyon jó hatásúak például a ceramid tartalmú termékek. A bőrben természetesen is jelen lévő esszenciális zsírsav pótlásáért hálás lesz a bőr a hidegebb hónapok során.

Ne feledkezz el ajkaidról sem, könnyen kicserepesednek a szélben. Keresd az olyan összetevőket az ajakápolókban, mint pl. az avokádóolaj, a hialuronsav, vagy a polipeptidek.

A nyáron megjelent pigmentfoltokat, elszíneződéseket is kezelhetjük az őszi, kevésbé napfényes időszakban. Az alfa-hidroxisavak, például a glikolsav erre jó szolgálatot tehet. Sőt, ha már a savakról beszélünk, érdemes beütemezni az őszi-téli peeling programokat is!

Az ápolásnál gondolj a test bőre is. A hidratáló testápolók védő barrier réteget képeznek a bőrön, így az képes megtartani a nedvességét.

Ha bizonytalan vagy, mi a legjobb a bőröd számodra, milyen termékeket érdemes ősszel-télen használni, várunk egy mikrokamerás bőrdiagnosztikára. A konzultáció során tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb termékekre, kezelésekre vonatkozóan is. Ha nem szeretnél személyesen felkeresni bennünket, kérj online konzultációt.

2020.09.28. 12:54 | Zsanett Bolgár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr9816218430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása