HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Világújdonság az arcliftingben

duolift.jpgLétezik egy olyan, helyi érzéstelenítésben történő beavatkozás, mely nemcsak a laza szöveteket emeli meg és húzza fel, hanem beindítja a bőr fiatalító, regenerációs folyamatait is. A végeredmény rendkívül látványos és azonnali: akár egy évtizeddel fiatalosabb megjelenés! Megérkezett a DuoLifting, a minden eddiginél látványosabb vékonyszálas bőrfiatalítás felszívódó szálakkal arcon, szemöldökön vagy nyakon! 

Hazánkban körülbelül két éve végzik szakképzett orvosok az úgynevezett Fine Thread Contouring, azaz vékonyszálas arckontúrozási eljárást, melynek során különböző méretű és kialakítású felszívódó szálakat helyeznek el a bőrszövet megfelelő mélységébe. Ezek a szálak, nemcsak a bőr azonnali megemelésére, felszínének kisimítására szolgálnak, de a szövet szilárdságának fokozásán túl stimulálják az új kollagénrostok termelődését. Az eljárás továbbfejlesztéseként jelentek meg a kis fogakkal ellátott, úgynevezett cog szálak, melyek az apró karmokkal már képesek valósággal belekapaszkodni a szövetekbe és azokat erőteljesebben megemelni. 

Ám lehet ezt még tovább fokozni: a Duo Lifting a világon a legújabb, felszívódó szálakkal dolgozó eljárás. A Duo Lifting egyedülálló és óriási lehetőségeket biztosít a bőrgyógyászoknak és plasztikai sebészeknek. 

Még a vékonyszálas arckontúrozásnál is komolyabb tehát a beavatkozás, mégis altatás nélkül, helyi érzéstelenítésben végezhető kezelésről van szó. A szálak a korábbinál is erősebbek, és mindegyik típusú szálon megtalálhatóak azok a bizonyos kis „csodát” hozó karmok, méghozzá nagyobb számban és különleges kialakításban. 

Ennek köszönhetően a korábbinál is nagyobb mértékű lesz a liftinghatás és maximálisan rögzülnek a beültetett szálak. 

A Royal Clinics központban, hazánkban elsőként kerül bevezetésre az eljárás. A bőrgyógyász az arc középső területén (úgynevezett midface lifting, ahol szükség szerint a nazolabiális redőket, az orcákat, az áll vonalát feszesíti a kezelés), a szemöldök részen (ahol megemeli a szemöldököt) és a nyakon végzi a beavatkozást.

A megelőző konzultáción a páciens és az orvos átbeszélik az eljárást, tisztázzák az elvárásokat, a várható eredményeket.

duoeredm.jpg

A beavatkozás minden esetben lidokainos, helyi érzéstelenítéssel történik. Az előkészített szálakat kanül segítségével vezeti be az orvos. A kanülök eltávolítását követően a szálakat végső helyükre igazítják. A nagyjából másfél órás beavatkozás (szemöldökön és nyakon csak egy órás kezelés) hatása azonnal látható, mégis természetes. A kezelés előtt és utána készített fotók segítségével még kézzelfoghatóbban meghatározató a változás. A beavatkozás következtében fellépő duzzanat 1-2 napon belül elmúlik. A szálak nagyjából két hét alatt „beépülnek” és az érzetek is megszűnnek. A hatás tartós, 2 évig is fennmarad.

2015.05.29. 08:33 | Zsanett Bolgár

Szólj hozzá!

Címkék: ftc arcfiatalitas ranctalanitas royal clinics fine thread contouring szalbehuzas arclifting duo lifting cog szalak

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr757500130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása