HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

VARÁZSFONALAKKAL FIATALODHATUNK

Ugye nagyszerű lenne, ha egy tündér arckontúrjainkat mesebeli varázsfonalakkal húzná vissza a régi helyükre? Ha arcvonásainkat villámgyorsan és fájdalommentesen megemelné, ráncainkat elsimítaná?
Most persze sokan rávágnák, hogy a Photoshop a megfejtés, de szerencsére a varázsfonalak a valóságban is léteznek, ahogyan a gyors és látványos arcfiatalítás is – a tündér szerepében pedig a bőrgyógyászt üdvözölhetjük! A varázsigék eképpen hangzanak: FTC, Cog és Silhouette Soft.
 

 

A felszívódó szálakkal végzett arclifting, vagy szálbehúzás, napjaink egyik legkeresettebb fiatalító kezelése. Nem csoda, hiszen rendkívül gyors, látványos ugyanakkor természetes hatású és eredménye tartós. A beavatkozás nem jár fájdalommal, kockázattal és gyógyulási idővel, így a munkából való kieséssel sem. Nézzük, pontosan mit takarnak a különféle megnevezések!
 
FTC- avagy finomszálas kontúrozás
 
A rövidítés a Fine Thread Lifting kifejezést takarja, ami felszívódó szálakkal történő arckontúrozást jelent. A helyi érzéstelenítésben történő eljárás során különböző méretű és kialakítású felszívódó szálakat helyeznek el a bőrszövet megfelelő mélységébe. Ezek a szálak, nemcsak a bőr azonnali megemelésére, felszínének kisimítására szolgálnak, de a szövet szilárdságának fokozásán túl hosszabb távon serkentik az új kollagénrostok termelődését, azaz belülről épül újjá a bőr!
 
Cog, az extra feszesítésért
 
 
A „cog” angolul patkószeget jelent, de nem kell megijedni, hiszen a hajszálnál is vékonyabb szálakról van szó! Az FTC eljárás továbbfejlesztéseként jelentek meg a Cog szálak, melyeket kis fogakkal láttak el. Ezek az apró karmok már képesek valósággal belekapaszkodni a szövetekbe és azokat erőteljesebben megemelni. Kiváló eredményeket érnek el velük nemcsak az arckontúr, de a szemöldök, az orr-ajak barázda és a száj szegletében kialakuló marionett-ránc megemelésében is. A Cog szálbehúzás a kollagéntermelés stimulációját is fokozottan segíti elő, így az eredmény akár 2-3 évig is tartós lehet.
 
Silhoutte Soft arcemelés
 
Mi az, amitől az arc leginkább fáradt, idősödő benyomást kelt a negyedik ikszen túl? Egyértelműen az arc középső részének megereszkedése. A Silhouette Soft beavatkozással ezt a területet tudják villámgyorsan (mindössze 30 perc alatt) megemelni. A vadonatúj kezelés hatása kincset ér: az orca teltebb és megemelkedettebb lesz. Arcunk felfrissültnek, relaxáltnak fog kinézni, összességében fiatalosnak – ám úgy, hogy közben a mimika, az arc finommozgásai nem változnak.
 
 
Hogy kinek melyikfajta beavatkozás a legideálisabb azt egy konzultáció alkalmával állapítja meg a Royal Clinics orvos-esztétikai központ bőrgyógyásza, ahol a fenti módszerek kiegészítésére, más eljárásokkal való ötvözésére is lehetőség van a maximális végeredmény érdekében.
2018.05.23. 14:57 | Zsanett Bolgár

Szólj hozzá!

Címkék: ftc arclifting finethreadcontouring silhouettesoft felszivodoszalasarckezeles

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr5813995326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása