HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Injekciókkal a zsírlerakódás és a cellulit ellen – Magyarországon elsőként a Royal Clinics orvos-esztétikai központban

Sokan szeretnék a lehető legrövidebb idő alatt elérni az áhított alakot. Egyre több „ebédidős” beavatkozásról hallunk, nő azoknak a kezeléseknek a száma, melyek rekord rövid idő alatt ígérik az eredményeket. Mi a legújabb? Az Aqualyx zsírbontó injekció és az Alidya cellulitkezelő injekció.

Motolese professzor nevét a világon sokfelé ismerik azok a plasztikai sebészek és bőrgyógyászok, akik páciensek ezreinek segítenek a helyi zsírlerakódásoktól és a cellulittól megszabadulni. Miért is ennyire híres a professzor?

Mert képes volt megtalálni, kikísérletezni egy olyan, a szervezetben természetesen is megtalálható epesav fajtát, mely igen erős zsíroldó képességgel bír. Találmányát Aqualyx névre keresztezte. A világon több mint kétmillió ampullányit használtak eddig az orvosok, hihetetlenül jó eredménnyel, és ami fontos, fellépő mellékhatások nélkül.

Az Aqualyx nem fogyasztó injekció, hanem a helyi makacs zsírdepókat célozza, tokától térdig, különböző területeken. Az injekciózást 3 hetente szükséges ismételni.

Lássuk az eredményeket: 

 uu1.jpg

uuu1.jpg

uuuu1.jpg

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a kezelt területre megfelelő táplálkozás és mozgás mellett nem épül vissza a zsírlerakódás.

És mi a helyzet a cellulittal? Motolese professzor váratlan halála miatt a cellulitkezelésre kifejlesztett hatóanyag koktél fél éves késéssel került a piacra – az Alidya injekciók olyannyira sikeresek, hogy az eddig kezelt páciensek szinte 100%-os elégedettséggel vélekednek a kezelésekről. Az Alidya injekciókat mezoterápiával a kötőszövetbe juttatjuk, és ott harcolunk az elégtelen mikrokeringés, a lerakódott toxinok, a szöveti károsodás ellen. Mivel a celllulit más jellegű probléma, mint a zsírlerakódás, itt a fenntartó kezelések is szükségesek a 7-10 kezeléssel elért eredmények megtartásáért.

Kalandra fel, elő a tűkkel – igényeljen időpontot orvosi konzultációra és tájékozódjon az orvosi Aqualyx zsírbontó és az Alidya cellulitkezelő kúrákról.

Keressen bennünket elérhetőségeinken: info@royalclinics.hu címen vagy telefonszámunkon: 06 20 323 3298. 

2014.04.08. 13:27 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: cellulit Aqualyx Alidya zsírlerakódás

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr215987315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása