HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

NELLY DE VUYST BIOTENSE ARCKEZELÉS

A Nelly De Vuyst márka legújabb fejlesztésű termékcsaládja a BIOTENSE, mely kifejlesztésénél a legerősebb bio hatóanyagokat válogatták össze, melyek a legújabb hatóanyag-szállító rendszerrel működő öregedésgátlók és hidratálók, és alapjukat a COSMOS® tanúsított biomimetikus növényi mikroszférák képezik.

Ez a növényi technológia felülmúlhatatlan beszívódást és a bőrrel való tökéletes összeférhetőséget biztosítja. A COSMOS® által tanúsított bio hatóanyagok között szerepelnek a legújabb szabadalmazott C-vitamin, aminosavak, fragmentált hialuronsav, bio növényi kivonatok, melyek relaxálják az izmokat, regenerálnak és hidratálnak.


 

A márkáról

Belga Nelly De Vuyst gyógykozmetikai készítmények különböző problémákra jelentenek hatékony, hosszú távú megoldást. Nelly De Vuyst alapította a saját maga után elnevezett céget még a 60-as években. Célja elsősorban gyógyító kozmetikumok létrehozása volt. A készítményeket egy különleges technológiával rendelkező laborban alkotják meg neves bőrgyógyászok, a hosszú és fáradtságos munka eredményeként egy piacán is egyedülálló, levédett termékcsaládot hoztak létre, amelynek minden egyes darabja csak nano méretű hatóanyagokat tartalmaz. 

Nelly De Vuyst Biotense arckezelés 
 
Olyan vendégeknek, akik kiváló minőségű, hatékony, de természetes kezelést keresnek. A Nelly De Vuyst BioTense kezelés bio COSMOS® tanúsítással és luxus neuro-relaxáló, regeneráló, hidratáló növényi kivonatokkal, szabadalmaztatott C-vitaminnal, aminosavakkal és fragmentált hialuronsavval, illetve innovatív masszázs technikával kezel. Azonnal hidratál, feszesít és ragyogást ad a bőrnek.
 
Akiknek ajánljuk:

- Hipoallergén, ultrahidratáló és öregedésgátló arckezelést keresők.
- Ideális a hiperérzékeny bőrnek
- Környezettudatos vendégeknek, akik ökológiai, öko-trade, öko-felelős, vegán, gluténmentes bőrápoló készítményeket keresnek, amelyeket nem teszteltek az állatokon.
 
Már egy kezelés után is látványos a bőr megújulása, de a tökéletes végeredmény érdekében kúraszerű alkalmazást javaslunk 2 hetes gyakorisággal, 4-6 alkalommal.
2018.09.28. 12:48 | Zsanett Bolgár

Szólj hozzá!

Címkék: nellydevuyst kozmetikai kezelesek hipoallergen hipererzekenyborre

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr9414269089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása