HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Ha a bőrfeszesítés pipa, jöhet a bőr kényeztetése, Image bőrápoló termékekkel!

Miért imádjuk annyira a bőrápoló termékekből összeállított csomagokat? Mert mindent megtalálunk bennük, amire szükségünk lehet: lemosók, krémek és egy kis extra kényeztetés.  Az Image szakemberei minden karácsonyra különleges csomagokat állítanak össze, különböző igények szerint, ami pazar ajándék lehet – akár saját magunknak is. Csak tudjunk választani…

45101433_10156594721552278_8887299581906255872_n.jpg

Idén három csomagból és egy utazó szettből választhatunk. A választás nem lesz könnyű – már magukat a kozmetikai táskákat is szívesen elfogadnánk –, ismerjük meg a csomagokat közelebbről!

1. Hidratáló és Ragyogó ünnepi csomag, 3 termékkel és egy kozmetikai táskával

Keltsd életre bőröd a C-vitamin élénkítő hatásaival. A hidratáló arctisztító, a peptidet tartalmazó szérum és az ultra áttetsző, széles spektrumú SPF 50 hidratáló fényvédő segítik bőröd egészséges ragyogását és csillogását. Minden bőrtípusra ajánlott.

Vital C Hydrating Facial Cleanser

Fantasztikus illatú és nagyon hatékony C-vitamin tartalmú lemosó, ami kíméletesen távolítja el a sminket és a szennyeződéseket.

Vital C Hydrating Anti-Aging Serum

Hidratáló szérum, mely a zsírban oldódó C-vitamin új technológiáját rejti. Azonnal enyhíti a környezeti elemek által károsított bőr látható jeleit. A-, E-vitamin és erős antioxidánsok táplálnak az egészséges, fiatalos ragyogásért. Parabénmentes.


Prevention+ Daily Moisturizer SPF 50

Ultra áttetsző, könnyű hidratáló, beépített széles spektrumú UVA/UVB fényvédővel és növényi őssejtekkel. Újgenerációs technológia kombinálja a fizikai fényvédő áttetsző cink-oxidot a hatékony antioxidánsokkal, hogy megelőzze a szabadgyök-károkat és védjen a környezeti hatásokkal szemben. Parabénmentes.


2. Egyensúly és Fehérítés ünnepi csomag, 3 termékkel és egy kozmetikai táskával

Varázsold ragyogóvá száraz, fáradt bőröd kedvenceinkkel. A bio összetevőket tartalmazó arclemosó, a növényi fehérítőkben gazdag Iluma szérum és a mattifying SPF fényvédő szuper csapata biztosítja majd bőröd mindennapos ragyogást.

Ormedic Balancing Facial Cleanser

Bio lemosó, mely letávolítja a sminket és a zsírt, kiegyenlíti a bőr pH-t. Harmonizáló bio kamilla, zöld tea és zabhéj keverék esszenciális tápanyagokat juttat a bőrbe és visszaállítja egyensúlyát. A bőr puha, hidratált és tiszta lesz. Parabénmentes.

Iluma Intense Brightening Serum

Könnyű, olajmentes szérum, kezeli az elszíneződést és kipirosodást. Növényi fehérítők, C-vitamin és szőlőmag kivonat kíméletesen csökkenti a gyulladást. Tökéletesen nyugtatja a bőrt kezelés, lézer, gyantázás után. Valamennyi
bőrtípusra ideális. Parabénmentes.

Prevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 32

Erős fényvédő, mattító hidratáló, antioxidánsokkal. Mikroszivacs-technológiával szívja fel a felszíni faggyút a bőrről, ezzel mattítja és mentesíti a csillogástól. Parabénmentes.

3. Öregedésgátlás csomag, 3 termékkel és egy kozmetikai táskával

Kiváló és hatásos termékek, melyek segítenek leküzdeni az idősödés jeleit. A kíméletes, radírozó arctisztító, a koncentrált felszíni filler és az antioxidánsokban gazdag hidratáló feltölti és megfiatalítja a bőrt.

Ageless Total Facial Cleanser

Mindennap használható, univerzális lemosó, mely hámlaszt, kíméletesen eltávolítja a sminket, és tonizál az átfogó bőregyensúly érdekében.


Ageless Total Pure Hyaluronic Filler

Koncentrált felszíni filler, hatféle kisebb és nagyobb molekulatömegű hialuronsavval. Gyorsan elsimítja a ráncokat, azonnali, látható hidratálást biztosít. Narancs- és sárgabarack olajjal. Orvosok által kifejlesztett termék.


Vital C Hydrating Repair Crème

Ultrahidratáló, antioxidáns regeneráló krém. A-, C- és E-vitaminok táplálják és védik a bőrt napi szinten, és átfogó anti-aging hatást biztosítanak. Parabénmentes.

4. És a plusz egy: utazó kiszerelésű 3 termék és egy kozmetikai táska

Élvezd az egészséges bőrt utazásod alatt is az IMAGE SKINCARE válogatott kollekciójával. Gyengéd arclemosó gél, egy ragyogó, tápláló szérum és egy széles spektrumú, átfogó védelmet nyújtó fényvédő gondoskodik majd róla.

Ormedic Balancing Facial Cleanser
Vital C Hydrating Anti-Aging Serum
Prevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 32


A csomagokról további információ és rendelés:
http://royalclinics.hu/aktualitasok/6004#image-skincare-unnepi-csomagok-


A cikkért köszönet a happyfamily.hu csapatának!

2018.11.21. 14:51 | Zsanett Bolgár

Szólj hozzá!

Címkék: karacsony szepsegapolas borapolas karacsonyi keszulodes imageskincare karacsonyi csomag

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr4014385260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása