HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Keresztes Ildikó bevált szépségtippjei

Ildikó azért választotta az orvosi középmély hámlasztást, mert egy folyamatos, erős hámlasztást nem tudott volna bevállalni az állandó élő adások miatt. 

 „Ez egy tökéletes középút, melynek hatására láthatóan újjászületett a bőröm. Elhalványodtak, szinte eltűntek a pigmentfoltok és az apróbb ráncok, valamint érezhetően megerősítette bőröm tartószerkezetét, bársonyossá és egészségessé tette azt. Külön jó ebben az eljárásban, hogy tökéletesen be tudom illeszteni mindennapjaimba, hiszen egy kezelés csupán fél órát igényel”- árulta el az egyik legnépszerűbb mentor, aki szerint a rendszeres folyadékfogyasztásra is oda kell figyelni és arra, hogy nappal milyen krémeket használunk. „Nem sminkelem magam, csupán fényvédő használatával és különböző vitaminos, hidratáló és regeneráló készítményekkel védem és építem arcbőrömet. Mivel az adások és interjúk alatt erős sminket viselek, így a mindennapokban próbálom óvni a bőrömet!”

2014.01.12. 20:15 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: keresztes ildiko royal clinics keresztes ildiko szepseg

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr635754905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása