HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Hány éves a nyaka?

Az  életkorunkról legjobban árulkodó, ugyanakkor a legnehezebben kezelhető területnek számít nyakunk vékony bőre. Egy új, professzionális termék és egy kíméletes kozmetikai kezelés pontosan ezt a problémát célozza. Egy nő koráról nyakának bőre árulkodik leginkább. Jellemző, hogy az idő előre haladtával arcunk és a nyakunk életkora ránézésre jelentősen eltér. Hogy mi ennek az oka? Mivel a nyak és a dekoltázs bőre vékonyabb, csupán kis mértékben párnázza alá zsírszövet és alig található rajta verejtékmirigy, itt hamarabb alakulnak ki ráncok. Mivel a nyak bőrében kevesebb a védelméül szolgáló festékanyag (alacsonyabb a melanociták száma) az UV sugárzás káros hatása is erősebb, nagyobb a kockázata az elszíneződésnek, barna foltoknak. Másrészt, míg az arcunkat rendszeresen ápoljuk, az áll vonalánál lejjebb csak ritkán jutunk. Pedig a szóban forgó területet különösen fontos lenne táplálni, regenerálni és rugalmasítani. Már csak azért is, mivel a bőr megereszkedésének, lazulásának egyenes következménye a mellek megereszkedése.

dott-loiacono-emilio-alessio-medico-chirurgo-medicina-chirurgia-estetica-plastica-cavitazione-dieta-peso-dietologo-nutrizionista-roma-cellulite-sessuologia-ecografie-dermatologiasmetter7.jpg

A nyak megmentője

A nyak és vékony, kiszáradásra hajlamos bőre különleges kezelést igényel: a legjobb szolgálatot a speciálisan erre a célra szánt, tápláló és rugalmasító nyak- és dekoltázs ápolók, szérumok teszik. Az általános testápoló sajnos nem tartalmazza a szükséges hatóanyagokat az optimális koncentrációban. A világszerte egyre népszerűbb amerikai professzionális kozmetikai márka, az Image Skincare újdonsága meglepő hatékonysággal emeli meg, feszesíti a nyak bőrét.
Az Image Max Stem Cell Neck Lift utlrafeszesítő nyak- és dekoltázs lifting krém a laza, lógó bőrt, a mély redőket, ráncokat, vonalakat célozza. A szépségipar leginnovatívabb kozmetikai márkája maximális koncentrációban alkalmaz újdonságában innovatív peptideket, melyek növényi eredetű őssejt technológiával kombinálva segítenek a bőr rugalmasságának növelésében, ragyogásának biztosításában, feszesítenek és definiálják a nyak és az áll kontúrját.
A speciális, szabadalommal védett hordozó rendszer, a Vectorize technology kapszulába zárt hatóanyag komplexet juttat a bőrbe, melyek 48 órán át fokozatosan szabadulnak fel, hosszan tartó, intenzív hatást nyújtva. Parabénmentes.

Az Image Max Stem Cell Neck Lift Javítja a laza bőr megjelenését, a vonalakat és ráncokat. Laborkísérletek támasztják alá hatékonyságát: a bőr hidratáltsága javul (tesztalanyok 100%-nál) A bőr feszesedik (tesztalanyok 89,66%-nál) A bőr rugalmassága nő (tesztalanyok 75,86%-nál)

Használjunk reggel és este. Heti rendszerességgel végzett bőrradírozás finom szemcséjű bőrradírral segíti a krém hatóanyagainak felszívódását. A rendszeres bőrápolás mellett kerüljük a szárító hatású forró fürdőt, a szárító szappant, a bőröregítő napozást és ne fújjuk a parfümöt közvetlenül a nyak bőrére, mivel pigmentfoltokat okozhat!

Célzott kezelés

A nyak- és a dekoltázs bőrének fiatalítását megnehezíti ezen területek érzékenysége, a bőr vékonysága. Az Image nyakfeszesítő kezelése kíméletesen, de látványos hatékonysággal feszesíti a kritikus területet koncentrált hatóanyagokkal, speciális összetevőkkel. A kezelési kúra – a kezelések száma és gyakorisága -  a bőr állapotától függ, majd az állapot fenntartására havi rendszerességgel ajánlott.
Egy kis extra odafigyeléssel könnyedén elérhetjük, hogy bőrünk sokáig ne árulja el a korunkat!

3 extra tipp a feszes nyakért és állvonalért

  • Javítsunk a testtartásunkon! Ha hosszan, magasan tartjuk a nyakat, megelőzhetjük a vízszintes ráncokat és a toka kialakulását.
  • Igyekezzünk háton aludni, egyetlen párnával a fejünk alatt! A párnahuzat legyen selyemből.
  • Tudta, hogy külön gyakorlatokkal edzheti a nyak izmait? Rengeteg gyakorlat közül választhatunk, melyek a nyakat és az állvonalat erősítik.

 

2016.07.18. 13:26 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: image skincare nyak kezeles stem cell neck lift creme feszes nyak nyakfeszesites dekoltazs kezeles

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr748898246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása