HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Tökéletes bőrápolás és alapozási tippek az ünnepi vacsorákra

Belefáradtál abba, hogy sok-sok réteg alapozót kenj arcbőrödre, igyekezve hibátlan és sima megjelenést teremteni, és állandóan az a vége, hogy a karácsonyi vacsorán az alapozás szétcsúszik, a bőr pedig fénylik? Lehet, hogy nekünk van megoldásunk: a bőr előkészítése alapvetően fontos a tartós alapozáshoz. Ezért ha a következő partira készülsz, kövesd tanácsainkat lépésről-lépésre és garantáljuk, hogy bőröd egész éjszaka tökéletes marad.

woman-christmas-flawless-skin.jpg

1. lemosás és szemkörnyék ápolás

Mint egy festmény elkészítésekor, itt is a tiszta „vászonnal” indulunk. Ha a bőr száraz, pikkelyes vagy éppen zsíros, nem lehet megfelelően felvinni az alapozót. A száraz bőr felszívja, a zsíros bőrön pedig megcsúszik a smink, a pikkelyes, töredezett bőrfelszín pedig felerősíti a ráncokat. Ezért fontos, hogy legelőször a bőrtípusnak megfelelő lemosóval tisztítsuk le a bőrt. Miután megszáradt a bőr, pici mozdulatokkal ütögessük be a szemkörnyék ápoló krémet a szemhéjra és a szem alá. Így a szem sminkje is tartós marad, nem kenődik el. Amikor ezzel elkészültél, hagyd bőröd teljes mértékben megszáradni, majd jöhet a következő lépés.

2. hidratálás és primer felvitele

A következő lépésben hidratálni kell a bőrt, majd primert felvinni az alapozó alá. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az Image Skincare márka egy termékkel megoldja ezt a két feladatot. A Prevention+ Daily Matte hidratáló termék kettő az egyben: hidratál és primerként is funkcionál. Antioxidánsokkal véd a Nap öregítő hatásával szemben, erős UV fényvédelmet nyújt, és mikroszivacs-szerű részecskéivel felszívja a felszíni túlzott faggyút, biztosítva a matt felszínt. A primer segítségével kevesebb alapozóval érhető el ugyanolyan fedés. A primer tulajdonképpen „ragaszkodik” az alapozóhoz, tartósabbá teszi. Barrier funkcióval védi is a bőrt.

3. alapozás

Most, hogy megfelelően elkészítettük a „vásznat”, jöhet a sminkelés. Az Image Skincare I Conceal alapozója könnyű, vízálló termék, mely nem csak fed, de gyógyít is. Enyhe fedés érdekében ujjbegyeivel vigye fel, középről kifelé haladva. Ha erősebb fedés a cél, használj szivacsot, megint csak az arc középső felétől kifele dolgozva. Meg fogsz lepődni, milyen egyszerű a termék felvitele és milyen ragyogó megjelenést kap a bőröd.

2014.12.23. 12:40 | Zsanett Bolgár

Szólj hozzá!

Címkék: alapozo image skincare ünnepi borapolas unnepi smink hidratalas szemkornyek apolas

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr547006457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása