HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

PÁRNÁZZUK ALÁ AZ ARCBŐRÜNKET!

Természetes dolog, hogy mindenki puha tapintású és ragyogó bőrre vágyik, ahogyan az is, hogy az idő kerekét is szeretnénk kicsit visszaforgatni, és a régi vonásainkat visszanyerni. Ennek érdekében sok mindent meg is teszünk: krémezünk lelkesen, néha eljutunk a kozmetikushoz is, de a kezelések eredménye hamar elillan, és egy idő után már kevésnek tűnik.

A hialuronsav a bőr egyik természetes alkotóeleme (az elnevezése ellenére szénhidrát), mely a víz megkötése által biztosítja a bőr hidratáltságát, friss, fiatalos kinézetét. A hialuronsav gyakorlatilag vízzel párnázza alá a bőrt, azonban a mennyisége az évek múlásával jelentősen csökken. Az ennek következtében elmélyülő barázdák, beeső arc, ragyogását vesztett bőr ellen most új módszerrel gazdagodtunk: Magyarországra is megérkeztek a külföldön hatalmas sikert arató Restylane Skinboosters készítmények, amelyek stabilizált hialuronsavat tartalmaznak és egyedülálló NASHA technológiával készülnek. Ez egy szabadalmaztatott módszer arra, hogy stabilabb gél állag jöhessen létre a hialuronsavból a hatékonyabb vízmegkötés, valamint a hosszabban tartó hatás érdekében.

A Skinboosters-t a bőr minőségének javítására fejlesztették: nemcsak pótolja a bőr elvesztett hialuronsav tartalmát, de javítja a rugalmasságát, csökkenti a finom ráncokat és a bőrhibákat. A töltőanyagok legkorszerűbbikét mezoterápia útján, extra vékony tűvel, apró tűszúrásokkal, egyenletesen elosztva juttatják a bőr mélyebb rétegeibe. A keresztkötött hialuronsav mélyebben történő beinjekciózásával a hialuron molekulák vizet kötnek magukhoz és a térfogatuk 200-szorosára duzzad, ezáltal látványosan fokozzák a bőr rugalmasságát, tömörségét, tónusát és hidratáltságát. Az egyedülálló kezelés hatása hosszú ideig, akár 12 hónapig is tarthat.

Restylane Skinboosters, Royal Clinics,, rúzs és más

A kezelést követően a bőr hidratáltabbá, ragyogóbbá és rugalmasabbá válik. Azonnal kipihentebb, fiatalosabb lesz a megjelenésünk, ugyanakkor a látvány természetes. A bőr textúrájának látványos javulása ily módon elérhető az arc, kézfej, nyak és dekoltázs területén. A kezelés minden bőrtípusra javasolt, nők és férfiak részére egyaránt. Már egyetlen kezelés is látványos eredményt hoz, de a bőr állapotától függően 1-3 kezelést javasolt elvégezni havi gyakorisággal.

A Skinboosters nem csupán a bőrkép javítására, az arc megfiatalítására használható, de figyelemreméltó eredményeket érnek el vele akne heges bőr egyenletesebbé tételére! A speciális NASHA technológa a természetes hialuronsav minimálisan módosított verzióját eredményezi, amit a testünk nem érzékel idegen anyagnak, így minimális a túlérzékenység esélye.

www.royalclinics.hu

Restylane Skinboosters, Royal Clinics,, rúzs és más

2018.01.22. 15:42 | Zsanett Bolgár

Szólj hozzá!

Címkék: arcfiatalitas restylane hialuronsav hyaluron royal clinics arckezeles skinboosters

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr6713595073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása