HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Krisztina átalakulása az Én is tükörbe nézek című műsorban

Az Én is tükörbe nézek című műsor 4. adásának főszereplője Krisztina, 35 éves üzletvezető, aki a fia kérésére vett részt a műsorban. Szemtanúi lehetünk hogyan lesz egy rózsaszín tiniként öltöző 35 éves nőből igazi üzletasszony. 

958.png
Krisztina átalakulását klinikánkon Németh Mariann, bőrterapeuta és Hegyi Andrea, bőrterapeuta vezette. A feszesebb, élettel teli, pattanásmentes arcbőrre gyógyírként a Scarlet RF speciális rádiófrekvenciás gépkezelést javasolta szakemberünk. Krisztinának a visszerek, hajszálerek okozzák a másik nagy problémát. Ezeknek az eltávolítására pedig a leghatékonyabb megoldás a Veer kezelés.

2014.11.18. 15:09 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: scarlet rf én is tükörbe nézek veer kezelés

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr956913223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása