HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Polyák Lilla kipróbálta a Co2 lézeres kezelést

A népszerű énekesnő eltökélten hisz a modern kozmetika vívmányaiban, újabban egy különleges szén-dioxid lézerkezelésnek vetette alá magát a fiatalság érdekében. A gyönyörű színésznő egyetért a mondással mely szerint, a szépségéért bizony szenvednünk kell, ilyenkor azonban egy kis fájdalom mit sem jelent, ha az eredmény gyönyörű, feszes bőr és 5 év mínusz.

Polyák Lilla szinte ragyog, a Madách Színház sztárja kirobbanó formában van, nemrégiben elárulta, mi megjelenésének titka. „Színésznőként fontos, hogy jól nézzek ki, ezért megteszem, amit lehet. Tornázom, vigyázok az egészségemre és ha tehetem különböző szépségkezeléseken veszek részt”- mondta Lilla, majd hozzátette újabban szén-dioxid lézerkezeléssel szépül. „Dr. Csernus Krisztina, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ bőrgyógyász- kozmetológus szakorvosának javaslatára próbáltam ki a kezelést. Tulajdonképpen az a lényege, hogy a lézer behatol a bőrfelszín alá, stimulálja a bőrt, és ezáltal segíti elő a kollagéntermelést. Semmifajta anyagot nem visznek be, pusztán a lézer az, mely azáltal, hogy mikrosérüléseket okoz a bőrben, arra készteti azt, hogy kijavítsa önmagát. A végeredmény hihetetlenül látványos, a bőr gyönyörű feszes lesz. Nem mondom, hogy fájdalommentes, de a szépségéért olykor megéri kompromisszumokat hozni.”

A színésznő szívesen próbál ki új szépészeti eljárásokat

1.jpg„Nagyon sokféle krémet használok, és szeretek kipróbálni újdonságokat, ami a kozmetológiát illeti. Azt gondolom, hogy amíg nem jár radikális változással, vagy beavatkozással egy eljárás, ugyanakkor pár évvel megfiatalít, érdemes élni a lehetőséggel.”- mondta a Lilla. Persze mint, minden kezelésnél felépülési idővel is kell számolni, Lillának azonban legritkább esetben van egy hete arra, hogy a bőre regenerálódjon. Dr. Csernus Krisztina szerint, a modern gépeknek hála mára ez az idő is radikálisan visszaszorítható. „A modern kozmetológiában a szén-dioxid lézerkezelés az egyik legsokoldalúbb és leghatékonyabb kezelés, megfelelő gépekkel, high tech műszerekkel lenyűgöző eredmények érhetők el. A kezelés lényege, hogy pontszerű, a milliméter töredékrészének megfelelő oszlopokban éri a lézersugár a bőrt, ezeken a területeken kollagénstimulációt, kötőszövet átépülést indukál. A frakcionált technika során ezen lyukak között marad olyan ép érintetlen bőr, ami felől gyakorlatilag már a kezelés alatt megindul a regenerálódás. Magyarán néhány napos csupán a felépülési idő. A korábbi lézertechnikák megégették a bőrnek az egész felszínét. Így az eljárás utáni regenerálódási folyamat sokkal hosszabb volt, tehát hetek vagy akár hónapok is eltelhettek, és persze súlyos szövődmények is kialakulhattak. A modern frakcionált lézertechnikával gyakorlatilag mindez megakadályozható”- mondta a doktornő.  

2014.01.13. 10:46 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr845755123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása