HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

SZUPER-ANTIOXIDÁNSOKKAL AZ EGÉSZSÉG FENNTARTÁSÁÉRT

Az antioxidánsok nagyon sokfélék lehetnek, vannak köztük természetes eredetűek és szintetikusak is. A közös tulajdonságuk az, hogy felveszik a harcot a szabadgyökökkel szemben, egyfajta védőpajzsot alkotnak és hatástalanítják őket. A szabadgyökök által okozott károsodás számos betegség forrása és az öregedésért is felelősségre vonható. A Yana kollagén ital szuper-antioxidánsai sokat tesznek azért, hogy bőröd egészséges és ragyogó lehessen, de ennél tovább is mennek! Olvasd el, milyen betegségek megelőzésében segít neked a Yana kollagén ital!

yana-image-collagen-shots-anti-aging-1.jpg

 

Yana kollagén ital a visceláris zsír csökkentéséért

A visceláris zsír rizikófaktora a szív- és érrendszeri betegségeknek, cukorbetegségnek, köszvénynek, izületi arthrosisoknak és a demenciának is. Ennek oka, hogy a visceláris zsír hormonálisan aktív szteroid hormonokat és gyulladáskeltő interleukinokat termel. Mindenkiben felmerülhet a kérdés, honnan tudjuk, hogy magas-e a visceláris szír a szervezetünkben. Ennek van egy egyszerű formája, mégpedig a köldök körfogat mérése. Nőknél 83 cm, férfiaknál 95 cm a határérték, ha ennél magasabb számot mérünk, akkor magasabb a visceláris zsír is. Az okát a májműködés zavarában kereshetjük, amikor is a máj a rá háruló többletmunkát már nem képes elvégezni, és előbb-utóbb kialakul a visceláris zsír.
A Yana kollagén ital szuper-antioxidánsai, mint a gránátalma és az acai gyümölcs, illetve a zöldtea polifenoljai és katekinjei hatékonyan csökkentik a visceláris zsírt, a köldök kerületet és az inzulinrezisztenciát.

A Yana kollagén ital hozzájárul hajlékonyságunkhoz is

Az elégtelen folyadékfogyasztás és a helytelen testtartás okozza, hogy a reggel mért testmagasság minimum 1cm-rel magasabb, mint az esti. A csigolyák közötti tömöttrostos kötőszövetnek magas a hidratáltsága, a kevesebb folyadékfogyasztás hatására lelapul, így járulva hozzá a testmagasság csökkenéséhez.
A Yana kollagén italban lévő hialuronsav gondoskodik arról, hogy optimális legyen a kötőszövet hidratáltsága, ezáltal nemcsak magasabbak, hanem rugalmasabbak és hajlékonyabbak is leszünk.

A Yana kollagén ital, mint vérnyomásszabályozó

A gránátalmában lévő hatóanyag úgy hat, mint az ACE-gátló vérnyomáscsökkentő gyógyszerek, ezért a Yana kollagén ital fogyasztása segít optimális értéken tartani a vérnyomást. Ráadásul a Yana-ban található biológialilag aktív peptidben lévő aminosavakból épül fel az erek falában megtalálható III-as típusú kollagén. Ha ezek az aminosavak nem elérhetőek, akkor a szervezet helyettesíteni kezdi, de ez a kollagénrostok rugalmasságának csökkenéséhez vezet, ezért érdemes olyan fehérjét fogyasztani, amelyet már nem kell emészteni, tehát biológiailag aktív, és felkínálja a kollagénszintézishez szükséges alapanyagokat a szervezet számára.

A jó hír az élelmiszer-intoleranciában szenvedőknek, hogy ők is nyugodt szívvel fogyaszthatják a Yana kollagén italt, hiszen nem tartalmaz glutént, tejfehérjét és tojásfehérjét sem, ami a legtöbb proteinszeletben megtalálható.

2017.06.20. 12:52 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: kollagen yana image skincare yana kollagen ital

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr1412608537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása