HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

GARANTÁLT VÉGLEGES BÚCSÚ A SZŐRSZÁLAINKTÓL

Egyetlen helyen szeretnénk rengeteget belőlük: a fejünkön – másutt viszont többnyire meggyűlik a bajunk a szőrszálainkkal. Főleg amikor beköszönt végre a jó idő és közeledni látszik a fürdőruhaszezon.
Lehet persze naponta borotválni, egyéb módon megszabadulni tőlük, mégis az lenne a legjobb, ha egyszer s mindenkorra eltűnnének!

Mitől válik véglegessé a szőrtelenítés? 

A végleges szőrtelenítés azon alapszik, hogy a bőr mélyén, a szőrtüszőben lévő, szőrnövésért felelős mátrixsejtet kiiktatja. Két hét múlva a szőrszál kihullik, és többé nem termelődik a helyén újabb. A legkorszerűbb kezelés DPC villanófénnyel történik, melyet a szőrtüsző melanin tartalma elnyel és a hőenergiává alakuló fény megsemmisíti az aktív sejtjeit. Az eredményes, végleges szőrtelenítés kulcsa a helyesen megválasztott hullámhossz! A DPC villanófény abban különbözik a széles körben elterjedt IPL-től, hogy hullámhossza a páciens bőr- és szőrtípusához, pontosan és precízen beállítható. Így nem csupán a világos bőrrel és sötét szőrszálakkal rendelkezők esetén lesz sikeres a kezelés, de a sötétebb bőrűek is búcsút inthetnek zavaró szőrszálaiknak.

Végleges szőrtelenítés DPC villanófénnyel, Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Tények és tévhitek

Sokakat az tart vissza a végleges szőrtelenítéstől, hogy a kezelés előtt a szőrt meg kell növeszteni – de ez nem igaz! Éppen ellenkezőleg: a kezelést leborotvált bőrterületen végzik. Az azonban fontos, hogy a kezelések megkezdése előtt legalább egy hónappal semmiképpen ne epiláljuk vagy gyantázzuk a szőrt, kizárólag borotvát használjunk! A kezelés előtt, alatt és azt követően még egy ideig nem szabad napozni, szoláriumozni. A kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függ, az ismétlésszámot a szőr színe, erőssége határozza meg. Az élvonalbeli technológiákat kínáló Royal Clinics orvos-esztétikai klinika a DPC kezeléshez garanciát is biztosít! www.royalclinics.hu

 

2017.04.24. 13:27 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: szőrtelenítés végleges szőrtelenítés dpc kezelés villanófényes szőrtelenítés

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr7212450241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása