HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Új év, új bőr

Az év végi rohanás, az ünnepekkel járó felfokozott tempó, a nagy evés-ivás-pörgés után eljött a lassulás, méregtelenítés, bőrmegújítás ideje. A magunkra szánt idő kamatostul megtérül! Az év végével járó stressz, a napfény hiánya, a vitaminokban szegényebb étrend a tél derekára megteszi hatását és a tükörből visszaköszönő látvány nem túl bíztató: a fénytelen, fáradt arcbőr, elmélyülő karikák és ráncok egyértelmű jelét adják az extra törődés hiányának. A csendesebb, fényszegény hónapok a legjobb időszakot jelentik a bőr méregtelenítésére, felszínének megújítására, a nyáron szerezett foltok halványítására és a bőr a regenerálására.

 

Méregtelenítés mesterfokon
 

A feketeszenet már régóta ismerjük és alkalmazzunk a szervezet méregtelenítésében, például ételmérgezések esetén. Az aktív szén hatalmas felületen képes megkötni mérgező, szennyező anyagokat: egyetlen gramm szén felülete körülbelül 500 négyzetméter nagyságú, vagyis két teniszpálya méretének felel meg!

A svájci Mavex laboratóriumban kifejlesztett professzionális kezelés, a La Perla Nera titka egy új, forradalmi megoldás a kozmetológiában. E kivételes kezelésben hét aktív molekula és az aktív növényi szén ereje egy exkluzív növényi eredetű hatóanyag-koktélban szinergikusan adódik össze.

Az aktív szenet alkalmazó arckezelés kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telített, szürkés, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége! A kezelés a nevét – fekete gyöngy - a speciális fekete színű, növényi aktív szenes maszkról kapta. 
La Perla Nera kezelés megszabadítja a bőrt a lerakódásoktól, a szennyezett környezetből származó veszélyes anyagoktól, mérgektől. Harcol a bőrt stresszelő agresszorokkal és aktiválja a sejtszintű regenerációs folyamatokat, megerősíti a bőr védekezőképességét. Ezen felül fiatalít, gátat szab a napozás és a környezetszennyezés bőröregítő hatásainak.A bőr a kezelést követően azonnal finom tapintású, ragyogó, fiatalos és energiával telt lesz. A ráncok é

s pórusok kevésbé láthatóak, a bőr friss, természetesen szép - visszanyeri életerejét.

Makulátlan bőrszín

Egy átfogó folthalványító kezelés sorozattal szép eredményeket érhetünk el a bőr egyenletes pigmentáltságának érdekében - és nem csupán a foltjaink, de ráncaink is visszavonulót fújnak! A maximális végeredmény érdekében 5-6 kezeléssel számoljunk, fényvédős nappali krém használatával kiegészítve. Az Image Iluma folthalványító kezelés ötvözi a legfrissebb innovációkat, és világosító technológiákat, anélkül, hogy irritálná a bőrt. Mindössze 50 perc leforgása alatt 10 féle folthalványító hatású készítményt alkalmaz. Ez az eljárás a legújabb fejlesztéseket, és öregedés gátló módszereket ötvözve hámlasztja és ragyogóvá teszi a bőrt. További előnye, hogy bármely bőrtípusnál alkalmazható. Otthoni folthalványító bőrápolással kiegészítve a kezeléseket fokozhatjuk a hatékonyságot.
 

Friss, új bőr
 

A peeling kezelés előnye, hogy gyors, látványos változást hoz. A kevesebb bőrhiba és a foltok elhalványulása évekkel fiatalabb megjelenést eredményez. A peeling lehet felszíni, közepes vagy mélyszintű, aszerint hogy a bőrt milyen mélységben hámlasztja. Bőrtípustól és a kívánt végeredménytől függően különféle és eltérő töménységű anyagokkal végzik.
 

A Royal Clinics Image I Peel peelingjei forradalmian új koncepciót valósítanak meg: a személyre szabható peelingekét. Minden egyes peeling a páciensre szabott, éppúgy, mint a dizájner divat. A klinikai dizájner peelingek kiindulása az exkluzív bio aloe vera gél alap. Ehhez adják hozzá a páciens számára megfelelő összetevőket: nagy hatékonyságú fiatalító, fehérítő, ráncsimító, méregtelenítő, védő, energetizáló, hidratáló hatóanyag komplexeket - amelyikre csak szüksége van a bőrének. Mivel az Image peelingek személyre szabva készülnek, az eredmények kimagaslóak.
 

Gyors és jelentős változást eredményező kezelés a frakcionális CO2 lézeres bőrfelszín-megújítás. A 15-45 perc alatt lezajló kezelés során a lézerfény energiájával ezernyi apró csatornácskát hoznak létre a bőrben, ezzel a bőr újjáépülését, regenerálódását erőteljesen ösztönzik.  Mivel a sérülések csupán a bőrfelszín bizonyos százalékát (frakcióját) érintik, a regeneráció gyorsan végbemegy igen látványos javulást eredményezve, ami nem csupán a bőrfelszínt érinti: a bőr visszanyeri feszességét, a ráncok csökkennek! A teljes gyógyulás 1-7 nap, a bőr szerkezetének átalakulása ezután még 3-6 hónapig tart. 

2017.01.03. 13:18 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: peeling image skincare iluma peelingezes fekete gyongy detox co2 lezer laperlanera image skincare peeling i peel

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr5912093807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása