HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Kipróbáltam: Calluspeeling

Rossz tapasztalataim voltak a pedikűrrel, mégpedig egy túlzásba vitt bőrgyalulás során. Napokig fájó talpakon szaladgáltam. Akkor megfogadtam, hogy csak magamnak, csak otthon végzem ezentúl a pedikűrt. Ám ismerősöm rózsás babatalpait látva rászántam magam a kezelésre, amelyet az ő lábain is elvégeztek. Ez pedig a Mavex Calluspeeling nevű svájci lábpeeling. Annak ellenére, hogy elmondták: nem fog fájni és nem lehet vele túlszedni a bőrt, azért féltem egy kicsit.

25.jpg


A kezelés első lépéseként a kezelő elővett egy légmentesen lezárt, steril csomagot, és kivette belőle a hatóanyaggal átitatott lapocskákat (közben eldobható orvosi kesztyűt viselt). A tapaszokat a lábam bőrkeményedéseire simította, majd becsomagolta a lábam fóliába. Miután így pihentem 20-25 percet, a lapocskákat levéve a kezelő egy műanyag kaparóval, pillekönnyű mozdulatokkal (nem erőből!) eltávolította a felpuhult bőrkeményedéseket majd finom csiszolóval tökéletesítette a végeredményt. Végül egy krémezés következett, majd nagy csodálkozás, amint kézbe vettem a lábam! Ennek a vadonatúj kezelésnek köszönhetően lábaim olyan puhává váltak, mint amilyenek utoljára gyermekkoromban voltak!
Minden a kezelés során felhasznált eszköz steril, lezárt csomagolásból kerül elő és egyszer használatos a tökéletes biztonság érdekében.

Az új Mavex Calluspeeling professzionális lábkezelés valóban egyszerűen, gyorsan és teljes mértékben eltávolítja a megrepedezett, megkeményedett bőrt azonnali eredménnyel, mely a hagyományos pedikűr kezelésekhez képest jelentősen jobb, sokkal rövidebb idő alatt. Fontos érv a Calluspeeling mellett, hogy a gyalus módszerrel szemben nem áll fenn a bőr sérülésének, a bőrkeményedés túlzott mélységben való eltávolításának esélye!

A Calluspeeling kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen rózsássá és puhává válik.

Ajánlatunk megtekintéséhez KATTINTSON IDE!

Írta: Fodor-Kassai Mónika

2016.06.10. 15:56 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: labapolas pedikur mavex calluspeeling labpeeling puhatalpak

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr158797906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása