HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Kipróbáltam: La Perla Nera

Nem tudom mások hogy vannak vele, de én teljesen odavagyok a gömb alakú tégelyekért! Emiatt nem mondhatom, hogy elfogulatlanul kezdtem neki a szemetgyönyörködtető, svájci "fekete gyöngy" krém tesztelésének. A készítmény nevében intenzív méregtelenítést és feszesítést ígért - utóbbit az első felvitelkor azonnal meg is tapasztalhattam.

Az első ránézésre fekete - aktív szén részecskéket tartalmazó - krémzselé szerencsére nem "maszatolja össze" a bőrt, ehelyett nyomban felszívódik és érezhetően megfeszíti azt. Ez a feszülő érzés pár perc alatt elmúlik, de a bőr érezhetően jobb állagot és láthatóan egyenletesebb bőrfelszínt nyer kisebb pórusokkal. Hosszabb használat során a bőröm teljesen hozzászokott és a feszülő érzés már nem jelentkezik - a hatás szerencsére igen! És az illata - hát az egyszerűen ellenállhatatlan!

A "detox" hatás miatt tartottam tőle, hogy kihozza a pattanásaimat, de nem így történt. Ezzel szemben kitűnően hidratál, az arcom több területén kialakult vízhiányt két heti használattal megszüntette. Azt is észrevettem, hogy a bőrömön jelentkező gyulladás vagy a nyomkodás utáni bőrpír sokkal hamarabb - egyik napról a másikra elmúlt!

A La Perla Nera Intenzív Méregtelenítő és Feszesítő Arcápoló hatóanyagokban rendkívül gazdag. Erős méregtelenítő hatását főként az innovatív növényi komplexnek köszönheti, mely összetevők (bojtorján, levendula, gyermekláncű, útilapu, rozmaring, articsóka és rózsa) szinergiában és hatékonyan szabályozzák a faggyútermelést, nyugtatják és hatékonyan csökkentik az elváltozásokat bőrben. A méregtelenítő, abszorbeáns növényi faszén mélyen megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól, hatékonyan eltávolítja a toxinokat, a környezeti szennyezőket, szmogot. A magas koncentrációjú hialuronsav hidratál, stimulálja a sejtfunkciókat, feszesíti a bőr, tömöríti és ragyogást ad, észrevehető bőrfeltöltő hatással. Minden bőrtípura ajánlott, különösen az igénybevett, toxinokkal telt, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége. Kapható a Royal Clinics orvos-esztétikai központban illetve a Mavex kezeléseket végző kozmetikákban.


Mavex La Perla Nera - Intensive Skin Detox Firming Treatment 50 ml

2016.03.23. 11:09 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: arckezeles mavex forever arckezeles mavex la perla nera feszesito arckezeles meregtelenites dehidratalt bor fekete gyongy detox

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr118519984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása