HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Kipróbáltam: Forever kezelés

Forever young – csendült fel lelki füleimben a sláger, miközben a svájci Mavex professzionális kozmetikai márka Forever névre keresztelt kezelésére készültem, melynek sava-borsa a csodálatos hatású ganoderma gomba. S hogy mitől olyan csodás ez az összetevő? Nos, alaposan utánanéztem! A Ganoderma gombafajt (Pecsétviaszgomba) a távol-keleten a hosszú élet és fiatalság forrásának tartják és a keleti medicina több mint 4000 éve alkalmazza különleges gyógyhatása miatt. A régi időkben kizárólag a császárok és az uralkodók kiváltsága volt a több, mint 200 aktív hatóanyagot tartalmazó Reishinek vagy LingZhi-nek nevezett gomba fogyasztása. Ezt a természeti csodát, melyet évezredek óta a hosszú élet és fiatalság forrásának tartják, számos egyetem tanulmányozta és vizsgálataik igazolták, hogy a Ganoderma hatékonyan lassítja a bőröregedést!

Igazoltan hatást gyakorol a sejtek megújulására és a ráncmélység csökkentésére, fokozza a bőr hidratáltságát és tónusát, fontos antioxidáns hatást fejt ki, mely nélkülözhetetlen a környezeti öregedés elleni harcban valamint stimulálja a kollagén szintézisét!

 

Fentiek tudatában élvezettel adtam át magam a relaxáló kezelésnek, melynek első lépéseként alapos bőrtisztításon estem át, kellemes illatú, hatóanyagos tisztító tejjel, melynek értékes összetevői előkészítették a bőrömet a következő lépésekre. Egy 7 sav elegyéből álló peelinggel folytatódott a bőrszépítés, mely eleinte finoman csipkedő érzést okozott, ami perceken belül elmúlt és selymes simaságú, friss bőrt hagyott maga után. A sejtmegújulást serkentő bőrfelszín-megújítás lehetővé tette a hatóanyagok tökéletes felszívódását, így a hialuronsavas, ganoderma kivonatban gazdag szérum maximálisan ki tudta fejteni a hatását. Az utolsó lépésben egy kellemes érzetű algás maszkot vitt fel a kezelő puha ecsettel az arcom, nyakam és dekoltázsom bőrére. Amíg pihentem, a maszk dolgozott – feszesített, rugalmasított - miközben az állaga megváltozott.

 

Végül egyben emelte le a kezelő az „álarcot” majd finom simító masszázsmozdulatokkal bekrémezte a bőröm. És az eredmény? A tükörből a fakó, kissé megzuhant bőr, fáradtságtól elmélyült barázdák helyett életteli, egészségesen ragyogó arc köszönt vissza. Mint kozmetikus, tisztában vagyok a klasszikus kozmetikai masszázsok ideiglenes bőrfeszesítő hatásával – ez a kezelés azonban pont nem erről szól! A hatás finomabb, viszont valódi! A kifinomult, minőségi hatóanyagokkal ér el szép eredményt, ami hosszú távon is a bőr javára válik. Érdemes kezelés-kúrában gondolkodni, mert a hatás így fokozható és tartóssá tehető!

A Ganoderma harcol a bőr idősödése ellen, és stimulálja a sejtmegújulást. Minden bőrtípusra megfelelő, különösen az érett bőrre, mely azonnal ragyogóbbá válik. A Mavex Forever család termékei kizárólag értékes növényi hatóanyagokat és újgenerációs fitokozmetikai komplexeket tartalmaznak, melyek a modern svájci kutatáson és high-tech gyártási technológiákon alapulnak. Jellemzőjük a bársonyos textúra, a finom illat és könnyű felszívódás.

2016.03.08. 18:57 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: ganoderma ranctalanitas arckezeles mavex forever arckezeles svajci arckezeles

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr178455160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása