HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Mínusz tíz év egy óra alatt

A bioszálas kontúrterápia újradefiniálja az arcot, növeli a volument, csökkenti a ráncokat. Legújabb változata, a Duo Lifting minden eddiginél látványosabb vékonyszálas bőrfiatalítás!

„Tíz évet fiatalodott a bőröm megjelenésében és állagában!” - meséli a beavatkozást az elsők közt kipróbáló páciens. „Már régóta zavart az egyre mélyülő mosolyráncom, ezért amikor hallottam az új lehetőségről, rögtön ki akartam próbálni. Az arcom érzéstelenítésével együtt sem tartott másfél óránál tovább a szálbehúzás, amiből semmit nem éreztem. Már a kezelés után rögtön látványosan simább lett az arcom, de még egy hónapig érzékeltem egy-egy mozdulatnál, szélesebb mosolynál a szálakat, azután ez is megszűnt. Három hónapig változott a bőröm állapota, mire elérte a jelenlegi szintet. Eleinte volt pár apróbb bevérzés a bőrömön, de alapozóval el lehetett tüntetni, így már másnap visszatértem a munkámhoz. Tetszik, hogy a látvány teljesen természetes, nem változott az arcom karaktere vagy a mimikám, ugyanakkor letagadhatnék egy évtizedet. Azóta az anyósom is megcsináltatta, és nála sokkal látványosabb, mivel az ő bőre jobban meg volt ereszkedve.” Arra a kérdésemre, hogy a beavatkozás hatásának elmúlása után ismét megcsináltatja-e a kezelést, határozott igennel válaszolt: „Egy év telt el a kezelés óta, papírforma szerint az eredmény még egy évig fennáll, de én úgy látom, hogy hosszabb ideig is ki fog tartani. Utána biztosan visszatérek a Royal Clinics orvos-esztétikai központba, mivel számomra fontos, hogy jól nézzek ki!”




A legújabb esztétikai beavatkozások egyikéről beszélünk, de a gyökerei igen régre nyúlnak vissza: a nyugati kultúrában arcfeszesítésre használt szálbehúzás a távol-keleti gyógyászat egyik évezredes módszere. A keleti medicinában a szálbehúzás célja egy adott testrész illetve terület működésének helyreállítása, egyúttal az életenergia szabad áramlásának biztosítása. Számos szimptóma kezelésére használják mind a mai napig.

A bioszálas kontúrterápia ötvözi a hagyományos nyugati thread eljárás és a keleti akupunktúrás szálbeültetés elemeit. A szövetek megemelése mellett a bőr fiatalítását is eredményezi. Mindazoknak ajánlott, akik szembesülnek az arc kontúrjainak megereszkedésével, ami már 35 éves kor körül bekövetkezhet.
Az eljárás két hatást kombinál: a liftinget és regenerálást. A liftinghatás azonnali, ugyanakkor diszkrét, mivel a szöveteket természetesen emeli meg és támasztja alá. A regenerációs hatás fokozatos és szintén természetes: a polidioxanon (PDO) anyag, a szálak alapanyaga, már több éve ismert és alkalmazott sebészeti varróanyag. A bejuttatott, fél év alatt felszívódó szálak és a szúrások több hónapon – akár két éven át – tartó fokozott kollagéntermelést indítanak el a bőr mélyebb rétegeiben, és a helyi mikrokeringés javulását idézik elő. A gyors (60-90 perces), kockázat- és fájdalommentes beavatkozás február 16-17-én akciós áron vehető igénybe! A Fine Thread Contouring eredménye akár két évig is fennállhat. Biztonságos eljárás, mellékhatásként csupán átmeneti ödéma, vörösség, esetleg bevérzés jelentkezhet.

2014-08-08-12-53-141.jpg

Még a vékonyszálas arckontúrozásnál is komolyabb eredmények érhetők el a Duo Lifting beavatkozással: az erősebb, fogazott szálaknak köszönhetően a korábbinál is nagyobb mértékű lesz a lifting hatás, és maximálisan rögzülnek a beültetett szálak. Hazánkban elsőként a Royal Clinics orvos-esztétikai központban került bevezetésre a Duo Lifting eljárás. A bőrgyógyász az arc középső területén (ún. midface lifting, ahol szükség szerint a nazolabiális redők, az orcákat, az áll vonalát feszesíti a kezelés), a szemöldök részen (ahol megemeljük a szemöldököt) és a nyakon végzi a beavatkozást.

Hogyan történik?

A kezelendő bőrfelület fertőtlenítését és érzéstelenítő krémmel való kezelését követően számos – a teljes arc feszesítésénél átlagosan 60 – sima, csavart és fogazott szálat húznak be nagyon vékony tűk segítségével, melyekre a szálak rögzülnek. A tűk kihúzásával a szálak a bőr mélyebb rétegeiben maradnak. A két irányban fogazott duo lifting szálak erőteljesebb támasztást biztosítanak, és megsokszorozzák a regenerációs hatást is.

A minimál invazív eljárás minimális vérzési kockázattal, minimális felépülési idővel jár, mivel nincsenek hegek, csupán apró tűszúrások. A kezelés után szolárium, napozás nem javasolt. Használjunk fényvédőkrémet, és egy hétig kerüljük a szaunát, úszást!

Bejelentkezés a kezelésre:

http://royalclinics.hu/szolgaltatasaink/5642#duo-lifting-arclifting---elsokent-magyarorszagon-a-royal-clinics-kozpontban



2016.02.11. 15:09 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: arcfiatalitas ranctalanitas thread lifting fine thread contouring arclifting duo lifting minimal invaziv beavatkozas duolifting felszivodo szalas arcfiatalitas

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr628382190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása