HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Nyakas kérdések

Ápolt, kisminkelt arca alapján gyakran évekkel fiatalabbnak tippeljük a tulajdonosát valódi koránál - csak le ne csússzon tekintetünk a nyakára… Mivel a nyak és a dekoltázs bőre vékonyabb, csupán kis mértékben párnázza alá zsírszövet és alig található rajta verejtékmirigy, a szóban forgó területek hamarabb ráncosodnak. Másrészt, míg az arcunkat többé-kevésbé rendszeresen ápoljuk, az állnál lejjebb csak ritkán jutunk. Pedig ezek a területek is szomjazzák a bőr rugalmasságát fokozó krémeket, tápláló pakolásokat, fényvédelmet. Ez a terület azért is érdemel külön odafigyelést, mivel ha elveszíti rugalmasságát és bőre petyhüdtté válik, az a mellek megereszkedéséhez vezet. 

Otthoni teendők

Rendszeres otthoni ápolással sokat tehetünk a bőrünk jó formában tartásáért. A nyak és a dekoltázs vékony, kiszáradásra hajlamos bőre különleges kezelést igényel: a legjobb szolgálatot a speciálisan erre a célra szánt, tápláló és rugalmasító nyak- és dekoltázsápolók, szérumok teszik. Az általános testápoló sajnos nem tartalmazza a szükséges koncentrációban a szükséges hatóanyagokat. Használjunk heti rendszerességgel finom szemcséjű bőrradírt, ami segíti az ápolók hatóanyagainak felszívódását. A rendszeres bőrápolás mellett kerüljük a szárító hatású forró fürdőt, a szárító szappant, a bőröregítő napozást és ne fújjuk a parfümöt közvetlenül a nyak bőrére, mivel pigmentfoltokat okozhat! Végül, de nem utolsó sorban: húzzuk ki magunkat! A helytelen testtartás kedvez a toka és a nyakráncok kialakulásának.

Hatékony kezelések

A nyak- és a dekoltázs bőrének fiatalítását megnehezíti ezen területek érzékenysége, a bőr vékonysága. A hagyományos kozmetikai kezelésen felül (masszázs, pakolás) érdemes kipróbálni akár megelőzés, akár állapotjavítás céljából egy-egy nagy hatékonyságú orvos-esztétikai módszert. Az érintett bőrfelületek kezelésének célja, hogy a bőr működését stimuláljuk és a rugalmasságért felelős támasztószövetek – kollagén és elasztin rostok – termelődését serkentsük. Ezek az úgynevezett kollagén indukciós módszerek történhetnek tűhengerrel, tűs-rádiófrekvenciás kezeléssel vagy intenzíven fókuszált ultrahang segítségével.

Genosys N&D dermaroller kezelés során magas minőségű, több száz igen vékony tűt tartalmazó rollerrel kezelik a bőrt az arcon és testen. A mikrotűk 0,25-1 mm mélységig behatolnak a bőrbe és a tűk által nyitott több ezer mikrocsatorna helyén beindul a kollagén stimulálása, jelentősen javul a bőr állapota. A nyitott csatornákon át bevitt hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jutnak, így még hatékonyabbá tehető a kezelés! A csatornák rövid időn belül saját maguktól záródnak.

Scarlet RF néven találhatunk rá arra a kezelésre, mely egyesíti a tűs és rádiófrekvenciás módszerek előnyeit. A gép kezelőfején elhelyezkedő 25 apró tű mozgását mikro-motor vezérli, ezért hihetetlenül finoman és pontosan hatolnak a bőrbe, méghozzá a terapeuta által beállított mélységig, és szintén a kezelő által beállított erősséggel adják le a bőrbe a rádiófrekvenciát. Mivel a hőhatás a bőr mélyére irányul, a bőr felszíne szinte érintetlen marad. A tűszúrások hatására - mint a dermarolleres kezelések esetében - beindulnak a bőr öngyógyító folyamatai, növekedési faktorok szállnak harcba a bőr öregedési folyamataival szemben. Hosszú távon megnövekszik a kollagén és elasztin rostok száma, a bőr feszesedik, a pórusok szűkebbé válnak, egységes lesz a bőr tónusa.

HIFU, azaz intenzíven fókuszált ultrahang kezelés az egyik legújabb és leghatékonyabb ráncok elleni beavatkozás, melynek során az ultrahang hullámok a kezelt és célzott területen a szövetet mélyen a bőr felszíne alatt stimulálják. A fókuszált energia, a hő, a bőrben a sebgyógyító folyamatokat serkenti, és új kollagén termelődését váltja ki. A bőr szövetei egészségesebbé, tömörebbé válnak, bekövetkezik a lifting és a feszesedés a kezelt területen.

+ 1 tipp a tokától való megszabaduláshoz

Az áll alatt kialakuló toka kemény dió – szinte lehetetlen megszabadulni tőle. Szerencsére egy hasznos újdonság a segítségünkre lehet, mégpedig az Aqualyx injekció, mely makacs helyi zsírpárnák megszűntetésére kiválóan alkalmas.

Aki a fájdalom miatt ódzkodik az orvos-esztétikai kezelésektől, annak fölösleges aggódnia, mivel az említett kezelések a Royal Clinics-nél szükség esetén helyi érzéstelenítésben, a legnagyobb szakértelem és odafigyelés mellett történnek és csupán minimális kényelmetlenséggel járnak. Annyival, amennyi megéri, hogy bőrünk sokáig ne árulja el a korunkat!

Írta: Fodor-Kassai Mónika

 

2015.12.09. 14:07 | Zsanett Bolgár

Szólj hozzá!

Címkék: arckezelés royal clinics scarlet rf hifu genosys dekoltázs kezelés nyak kezeles

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr228151752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása