HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Én is tükörbe nézek 6. adás - Annamária átalakulása

Az Én is tükörbe nézek Holdampf Linda és Varró András stylistokkal 6. adásának főszereplője, Annamária kisgyerekkel maradt egyedül 33 évesen. Ahhoz, hogy egy új önbizalommal teljes életet tudjon kezdeni, klinikánkon 3 terület kezelését vettük célba: a térd, a comb és az arc.

eitn_6_adas_kep.jpg


Annamária a térdén lerakódott zsírpárnáktól nem tudott megszabadulni. Erre dr. Csernus Krisztina, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ bőrgyógyásza egy újfajta zsírbontó injekciót javasolt, az Aqualyx injekciót, amely rendkívül tartós hatást biztosít. A combon lévő cellulit kezelésére az Alidya cellulitbontó injekció lett a megoldás. Az arc felfrissítésére és a feszesebb arcbőr elérésére szakértőnk a Venus Freeze kezelést javasolta.  A végeredmény magáért beszél!


2014.11.24. 12:17 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: dr csernus krisztina Aqualyx Alidya én is tükörbe nézek

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr346928511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása