HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Szunai Linda anyajegyszűrésen járt

Az anyajegyek többsége csupán ártalmatlan bőrjelenség, megjelenésük miatt nem kell aggódnunk, a rendszeres kontroll azonban feltétlenül szükséges, hiszen bizonyos esetekben a vizsgálat akár életet is menthet. Szunai Linda fiatalkora ellenére tisztában van vele, hogy milyen fontos az évenkénti ellenőrzés, a szépségkirálynő nemrégiben dermatoszkópos szűrővizsgálaton járt, ahol Dr. Csernus Krisztina bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos a gyanús tünetekről, és az eltávolítás lehetőségeiről osztott meg fontos információkat!

szunai linda_anyajegy.jpg

Szunai Lindának az arcán található szépségpöttye mostanra ismertetőjegyévé vált, a szépségkirálynő azonban, mint mondta rendszeresen ellenőrizteti, nem látható-e rajta elváltozás. „Én abba a típusba tartozom, akinek rengeteg anyajegye van, éppen ezért évente ellenőrzésre járok, főként az arcomat vizsgálatatom meg. Úgy gondolom, hogy ez egy olyan vizsgálat, amit sokan elmulasztanak, pedig az egészségünk múlhat rajta”- mondta Linda, amit Dr. Csernus Krisztina, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosa is megerősített. „Nagyon fontos, hogy az évenkénti ellenőrzés mellett, otthon magunkat is vizsgáljuk, és ha gyanús változást tapasztalunk, azonnal forduljunk orvoshoz.

szunalinda_anyajegyszures.jpgSokszor szabad szemmel is látható már a változás. Ha azt vesszük észre, hogy az anyajegy növekszik, különböző színek jelennek meg benne, viszket, vagy vérzik, esetleg egy kicsit módosul az alakja, akkor nem szabad megvárni azt az egyéves kontrollt, hanem érdemes azonnal orvoshoz fordulni. Az anyajegyszűrés tulajdonképpen rákszűrés, a vizsgálat alkalmával végignézzük a testet, megnézzük van-e valamilyen elváltozás, ami daganatra, lézióra utalhat, amivel foglalkozni kell. Az anyajegyeket pedig egyesével végigvizsgáljuk dermatoszkóppal is. Ha levétel mellett döntünk valamilyen okból, mindig műtéttel, tehát sebészi kimetszéssel történik a beavatkozás”- árulta el a doktornő, aki Linda anyajegyeit is megvizsgálta és a hátán talált is egyet, amire fokozottabban kell ügyelnie!

2014.01.13. 10:46 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: dr csernus krisztina szunai linda anyajegy anyajegyszures

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr215755106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása