HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Polyák Lilla tapasztalatai a Thread Lifting kezelésről

A népszerű énekesnő, Polyák Lilla is kipróbálta a Thread Lifting kontúrterápiát, amit biológiailag felszívódó és antimikróbális szálakkal végeznek. „Nagyon nagy élmény volt, hogy tulajdonképpen a Thread Lifting kezelés úgy stimulálja a kollagéntermelést, hogy teljesen természetes változást idéz elő az arcban. Belülről tölti fel az arc szerkezetét és nagyon gyorsan lehet látványos hatást elérni vele. Olyan érzés mintha vastagabb lenne az arcbőröm, több lenne alatta a zsírszövet és persze a kezelés után sokkal fiatalosabbnak, rugalmasabbnak tűnik a bőröm!”- árulta el Lilla, aki sok sztárhoz hasonlóan szintén fél a tűszúrásoktól. 

polyaklilla_bordiagnosztikan_jart.jpg

„Először féltem attól, hogy a tűszúrás nyomok, vagy a bevérzések sokáig látszani fognak, de szerencsére a harmadik-negyedik napra már teljesen eltűntek, az arcbőrömön semmi nyomuk nem látszódott. Összességében nem mondom, hogy fájdalommentes a beavatkozás, de abszolút ki lehet bírni és nagyon megéri, mert az eredmény hihetetlenül látványos!”- árulta el az énekesnő.

2014.01.13. 10:46 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: szepseg thread lifting polyak lilla arckezeles

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr1005754948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása