HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Dizájnerpeelingek

acne_lift_ipeel4oz_cc_noshadow.jpgA Royal Clinics Image I Peel peelingjei forradalmian új koncepciót valósítanak meg: a személyre szabható peelingekét. Minden egyes peeling a páciensre szabott, éppúgy, mint a couture, azaz a dizájner divat. Egyedi és minden tekintetben illeszkedik a bőrhöz és a kezelni kívánt problémához. A klinikai dizájner peelingek kiindulása az exkluzív bio aloe vera gél alap. Ehhez került hozzá a piacon jelenleg egyedülálló módon a többféle komplex, melyek együttesen a hámlasztó savkoncentráció növelése nélkül fokozzák a peelingek hatékonyságát: őssejtes fiatalító, fehérítő, ráncsimító, méregtelenítő, védő, energetizáló, hidratáló hatóanyagok. 

Sőt, még ezután is van lehetőség az egyedi dizájnra, mert magas koncentrációjú, pluszként hozzáadott egyedi hatóanyagokkal (pl. antioxidánsokkal, vagy fehérítőkkel, vagy tiszta hialuronsavval) egészül ki a kezelés, a szakértő terapeuta megítélésére bízva. 
Mivel a klinikai couture peelingek személyre szabva készülnek, az eredmények kimagaslóak. Nincs próbálkozás, nincs kompromisszum. Az Image I peel egyedi igényekre készült és pontosan úgy is hat! Tökéletes megújulást és tökéletes wellnesst nyújt a bőrnek.

Egyénre szabott formulák

Az Image I peeling a választás szabadságát kínálja, attól függően, milyen típusú bőrt szeretnénk megújítani. Értékes növényi enzimek, bőrregeneráló őssejtek, méregtelenítő illóolajok fokozzák a bőrtökéletesítést. A márka által szabadalmaztatott fejlett technológia segíti a hatóanyagok mélyebbre jutását: a Vectorize Technology a hatóanyagok célzott szállítását és fokozatos bejuttatását teszi lehetővé mélyebb bőrrétegekbe a hosszantartó és intenzív hatás érdekében. A hatóanyagok mikroszkópikus kapszulákban csaknem 100 réteget képeznek (akár a hagyma héja), mely rétegek a bőrbe egyre mélyebben behatolva egymást követően épülnek be a sejtekbe.

Peeling sosem volt még ilyen árnyalt!

Image I peel Ormedic Lift – a természetes megoldás

Nem-kémiai felületmegújító kezelés, mely kíméletesen hámlaszt növényi enzimek segítségével, miközben fekete nadálytő növényi őssejtek regenerálják a bőrt, segítik fenntartani fiatalos megjelenését.

ImageI peel Lightening Lift – az egyenletes tónusért

Megoldás a foltok ellen. Ez a kezelés tejsavat és kojiksavat kombinál a leginnovatívabb növényi fehérítőkkel, Echinacea őssejtekkel. Azonnali ragyogást biztosít a bőrnek.

Image I peel Wrinkle Lift – a sima textúráért

Glikolsav és retinol ultra-felületmegújító elegye láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, miközben a nyáriorgona őssejtek csökkentik a gyulladást, és eltüntetik a fénykárosodás jeleit.

Image I peel Acne Lift – a makulátlan arcbőrért

Alfa- és béta-hidroxisavak erős keveréke, orgona őssejtekkel vegyítve csökkenti az elváltozásokat és megszünteti a pattanások, aknék utáni sötét elszíneződéseket.

Image I peel Signature Face Lift – az érzékeny bőr megújításáért

Az Image peeling vezető, eredményorientált kezelése gyümölcs enzimeket kombinál, hogy felgyorsítsa a sejtszintű megújulást. Tápláló C-vitaminnal és Centella őssejtekkel nyugtatja a kipirosodást, és erősíti a rozáceára hajlamos bőrt. Azonnali ragyogást biztosít.

Leradírozott évek

A peeling kezelés előnye, hogy gyors, látványos változást hoz, az arcbőr azonnal fiatalosabbá válik. A kevesebb bőrhiba és a foltok elhalványulása évekkel fiatalabb megjelenést eredményez. 
A kezeléstől függően a bőr megfelelő otthoni elő- és utókezelése fontos része a peeling kúrának. Az előkezelő termékek felkészítik a bőrt a kezelésre, ennek köszönhetően csökkennek a rizikófaktorok, a bőr egyenletesen kezelhető, a regenerációs idő pedig jelentősen lerövidül. A kezelés után a bőr tökéletes felépülését a szakértő által kiválasztott megfelelő termékek segítik, melyek a kezelés utáni regenerációt és a kellemetlen tünetek elkerülését biztosítják. 

Mikor peelingezzünk?

A legideálisabb időszaknak az októbertől februárig terjedő, fényszegény hónapok minősülnek. Ebben az időszakban kevesebb a napsugárzás. De miért is kell annyira tartani a napsugárzástól? A kémiai peeling során a bőrünket védő keratin réteg eltávolításra kerül. A bőr sérülékenyebb és érzékenyebb lesz a napsugárzásra, és a festéket termelő sejtek, a melanociták erősebb válaszreakcióval reagálnak, amitől megindulhat a fokozott pigment termelés. 
Nem szabad elfelejteni, hogy nem csak akkor léphet fel kellemetlen pigmentfolt kialakulás, ha ragyog a nap. Borús időben is ugyanúgy szükséges használni a széles spektrumú, UVA és UVB fényvédőt tartalmazó krémeket a kezelt területen. Bővebb információ: www.royalclinics.hu

2015.09.21. 14:54 | Zsanett Bolgár

Szólj hozzá!

Címkék: peeling hamlasztas image skincare hamlasztok dizajnerpeeling peelingezes

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr157806256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása