HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Lehengerlő változás

A korszerű bőrfiatalító módszerek és hatóanyagok szinte kivétel nélkül a bőr saját biológiai folyamatainak serkentésén, a sejtszintű építő folyamatok stimulálásán alapulnak: vagyis a bőrt belülről építik újjá. Bőrünk feszességében legfontosabb szerepet a kollagén- és elasztinrostok játsszák, célunk tehát a kollagén- és az elasztin termelés serkentése. Pontosan ezt a célt szolgálja a bőrben mikroméretű sérülések létrehozása, aminek legegyszerűbb eszköze a tű. A kollagén indukciós – vagyis kollagéntermelést serkentő - terápia eszköze egy kis henger, az úgynevezett dermaroller, amiből sok apró, hegyes tű áll ki. A bőrön görgetve a dermaroller 20 perc alatt mikrosérülések ezreit hozza létre, melyek a bőr regenerációs, öngyógyító képességét felpörgetik.

korinna_dermaroller3_3.jpg

A dermaroller kezelés tehát a természetes eljárások közé tartozik, mivel a tűszúrások a bőr saját biológiai folyamatait pörgetik fel. A gyógyulási folyamat a kollagén- és elasztin termelés fokozódásával jár együtt. A dermaroller kezelés során bevitt steril és koncentrált hatóanyagok is mélyre jutnak, így belülről támogatják a bőrstruktúra megújulását. 0,25-től 2,5 mm-es tűhosszig végeznek tűhengeres kezeléseket, 2 millimétertől kezdődően pedig már csak orvos kezelhet. A dermaroller rendkívül sokoldalú: a több kezelésből álló terápia akne hegek, ráncok, pigmentfoltok, striák valamint hajhullás ellen is javasolt, sőt speciális hatóanyaggal és körültekintően alkalmazva rozáceások is igénybe vehetik. A helyi érzéstelenítésben történő dermaroller kezelés csupán enyhe bőrpírt okoz, mely gyorsan lecsillapodik, és másnapra teljesen megnyugszik a bőr.

„Az arcon, nyakon és dekoltázson alkalmazott dermaroller kúra látványos változást eredményez: a tűszúrásokkal végzett eljárások évekkel fiatalabb megjelenést tesznek lehetővé természetes végeredménnyel” - mondja Dr. Hatvani Zsófia, a Royal Clinics bőrgyógyásza. „A bőr természetes regeneráló folyamatait serkentő biostimulációs kezelés következtében hosszabb távon a bőr visszanyeri feszességét, fiatalos megjelenését. Az így megnyitott csatornákon keresztül a bevitt hatóanyagok is mélyebbre jutnak.” A tűhengeres dermaroller kezelés nem jár fájdalommal, mivel helyi érzéstelenítésben történik. Azon kevés kezelés közé tartozik, melyek a nyak vékony bőrén is alkalmazhatók és látványos javulást eredményeznek. www.royalclinics.hu

 dr_hatvanizsfia.jpg

Dr. Hatvani Zsófia,
bőrgyógyász, a Happydermis blog szerzője


Forrás: ruzsesmas.hu
Írta: Fodor-Kassai Mónika

 

2015.03.03. 10:48 | Zsanett Bolgár

Szólj hozzá!

Címkék: borfiatalitas dermaroller royal clinics kolllagen indukcios terapia dr hatvani zsofia

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr137236601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása