HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Én is tükörbe nézek 5. adás, Mariann átalakulása

Mariann 37 éves egyedülálló nő, aki fia kérésére szerepel az Én is tükörbe nézek című műsorban a TV2-n Holdampf Linda és Varró András stylistokkal.

eitn_5_adas_kep.jpg

A cél: fia szeretné, ha Mariann kihívóbb lenne a férfiak szemében.

Hogyan tud segíteni dr. Csernus Krisztina, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ szakembere Mariannak?

A hason kialakult striák kezelésére és a szem körüli ráncok eltüntetésére bőrgyógyászunk a frakcionált CO2 lézeres eljárást javasolta Mariannak.

A stria a hirtelen fogyás vagy hízás, szülés következtében alakul ki. A frakcionált CO2 lézer a legerősebb kezelési módszer a stria ellen. Hatására esztétikusabb, feszesebb megjelenése lesz a bőrnek.

frakcionált CO2 lézeres eljárás az arcon beindítja a kollagénindukciót és a felszíni pigmentációk is sokat javulnak.

 

2014.11.18. 15:47 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: én is tükörbe nézek frakcionált co2 lézer

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr866913339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása