HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Én is tükörbe nézek 3. adás

A doktornő a szem alatti árkok és a száj körüli ráncok eltüntetésére, lágyítására hialuronsavas ráncfeltöltést javasolt Fine Thread Contouring vékonyszálas kontúrozással kiegészítve.

Éva a másik problémájára, a csípő és a comb feszesítésére rádiófrekvenciás Venus Freeze kezelést vett igénybe klinikánkon.

Az Én is tükörbe nézek 3. teljes adása Holdamf Lindával és Varró Andrással ITT megtekinthető.

2014.10.27. 12:22 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: ranctalanitas royal clinics dr csernus krisztina venus freeze hilauronsavas rancfeltoltes fine thread contouring en is tukorbe nezek

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr736837029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása