HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Mérai Kata is C-vitaminnal szépül

A népszerű színésznő és „gasztrokalandor” Mérai Kata elmondása szerint, nem hisz a mai szépségideálban, szerinte megjelenésünket inkább a belső kisugárzás határozza meg. Kata szerint, nem feltétlenül kell görcsösen arra törekedni, hogy megfeleljünk a mai szépségideálnak, hiszen ez a mára oly meghatározóvá vált fogalom sokkal inkább a belső értékektől függ.
 meraikata_cvitaminos peeling.jpg
„Azt gondolom, hogy a szépség sokkal inkább a belső lélek szépségét jelenti. Nem véletlenül mondják, hogy a szem a lélek tükre, ezért nem gondolom, hogy az a szép, ami tökéletes, hanem ez mindig a belső kisugárzástól függ. Attól függetlenül, én is foglalkozom a külsőmmel, hiszen az emberek úgymond „szemmel esznek.” Főleg mi, akik ennyire ki vagyunk téve annak, hogy nap, mint nap megítélnek bennünket, igyekszünk megfelelni a saját magunk és a mások elvárásainak”- árulta el a színésznő.
Különleges C-vitaminos kezeléssel őrzi szépségét
 
A színésznő elmondta, egy mostanában igen népszerű C-vitaminos peeling kezeléssel készíti fel arcbőrét az őszi-téli időszakra. „Korábban részt vettem egy teljeskörű bőrdiagnosztikán, melyen információkat kaptam bőröm aktuális állapotáról és arról, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy felfrissüljön. Tóth Hajnalka, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ egészségügyi szakkozmetikusa a C-vitaminos hámlasztást ajánlotta nekem. Számomra mindig is nagyon fontos volt, hogy a bőrömet szteroidoktól, kémiai anyagoktól mentes módszerekkel kezeljék. A C-vitaminos peeling éppen ezért nekem nagyon bevált, a bőröm most sokkal élettel telibb és ragyogóbb”- mesélte Kata, amit a szakértő is megerősített.
 
Miben rejlik a C-vitaminos peeling titka?
 
„A 30%-os stabil C- vitamint tartalmazó kezelés kiválóan alkalmas a nap okozta károk semlegesítésére, hiszen a C –vitamin már önmagában egy nagyon erős antioxidáns. Ez a különleges, savas, C- vitamint tartalmazó felszíni peeling antioxidánsokkal és peptiddel tölti fel bőrünket, ezáltal megerősítve annak immunsejtjeit. Sokunk fejében első hallásra nem biztos, hogy pozitív gondolatok fordulnak meg a savas kezelés hallatán, ám aggodalomra nincsen ok, hiszen a kezelést szakember végzi minőségi, plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által megalkotott készítményekkel, a néhány percig tartó, enyhe bizsergő, csipkedő érzést pedig abszolút feledteti a kezelés utáni látványos, napokig tartó megújulás. Bőrünk a kezeléstől feszessé, ragyogóvá és letisztulttá válik, eltűnnek az apróbb foltok és ráncok. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a nap által okozott káros folyamatokat nemcsak semlegesíteni, hanem visszafordítani is képes. A kezelés még egy extra tulajdonsággal bír: olyan gyors és hatékony, hogy a félórás kezelést akár ebédidőben is elvégeztethetjük, így a mai rohanó világban még az időhiányban szenvedő nőknek is hatékony megoldást tud nyújtani a káros külső hatások, bőrhibák és pattanások ellen”- árulta el Tóth Hajnalka, szakmai vezető.
2014.01.13. 10:46 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: merai kata c vitamin peeling

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr35755127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása