HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

MAGAS BIZTONSÁG ÉS HATÁSOSSÁG A REGENERÁLÓ ORVOSI BEAVATKOZÁSOK TERÜLETÉN

PDO Thread újdonságok a tartós és természetes végeredményért
 
A felszívódó szálas arcformázás egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. Köszönhető annak, hogy rendkívül látványos a fiatalító hatása, de mégis természetes a végeredmény, illetve igencsak tartós. A beavatkozás nem jár jelentős fájdalommal és gyógyulási idővel, így a munkától sem kell távol maradni.
 
Az újdonságok megálmodói
 
Az N-Finders Co., Ltd. folyamatosan bizonyítja a regeneratív orvoslás piacán betöltött vezető szerepét, mind lokálisan, mind pedig globálisan. Klinikai vizsgálatok biztosítják alkalmazásaik öregedésgátló, fiatalító és fájdalomkezelő tudományos alapjait. Emellett K&F központjuk a humán terápiás és regeneratív megoldások továbbfejlesztésére összpontosít. Két piacvezető újdonságuk, az N-FIX és az N-SCAFFOLD szálak, melyek az elsők között a Royal Clinics orvos-esztétikai központban kerültek bevezetésre, erős arcliftinget biztosítanak:
 
N-FIX – a legfeszesebb és legerősebb rögzítés
 
Az N-Fix prémium belső COG szál, azaz többirányú, duplán vágott fogas PDO szálról van szó, mely erősen megfogja a szövetet. Az N-Fix hosszan tart, ez az erős rögzítő szál speciális, egyedülálló, újfajta „sculpt” technológiával készül.
 
Erőteljes lifting hatás, így a teljes arcon, az orcákat és az állvonalat is beleértve használható, illetve a test feszesítésére is kiválóan alkalmazható.

 

N-SCAFFOLD – kiemelkedő sejtregenerálódás
 
Az N-SCAFFOLD szál olyan fejlett termék, mely az N-Finders cég széleskörű kutatásának eredményeként született meg. Ezt a szálat több vékony szál sodrásával hozták létre. Bár a megjelenése komplex, alkalmazása biztonsággal és nagy hatékonysággal használható.
 
Az N-SCAFFOLD szál mintegy alap vázként szolgál a kezelt célterületen. A sebgyógyulási folyamat során megjelenő fibrin tölti ki a PDO közti réseket és többféle regeneráló faktort vonz a területére. A regenerálódó sejtek könnyedén vándorolnak és osztódnak. A regenerálódási folyamattal érintett sejtek kifejtik hatásukat a célterületen és az inmmunválasz eredményeképpen további sejteket és faktorokat vonzanak oda.

 
Az N-SCAFFOLD szálak hatásai:
 
- bőrfeszesítés
- neokollagenezis
- neovaszkularizáció
- növekedési faktorok szintjének emelkedése
- lipolízis és cellulitcsökkentés
- rostos hidak képződése
- bőrfiatalítás és bőrfehérítés
- általános bőrregenerálódás
 
Felhasználási területei:
 
- arclifting
- mély ráncok
- Marionett redő
- nazolabiális redő
- szemöldökemelés
- bőrfeszesítés
- nyaki ráncok


 
2018.11.05. 15:44 | Zsanett Bolgár

Szólj hozzá!

Címkék: orvos újdonság bőrgyógyász ftc esztétika bőrgyógyászat cog pdo thread lifting arcformázás orvosesztétika felszívódószálasarckezelés n-fix n-scaffold újszálak orvostechnológiaiújítás alegújabbesztétikaitrendek arcszobrászat műtétnélküliarcfiatalítás

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr2914354533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása