HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

Dr. Marc Ronert, az Image Skincare vállalat elnökének írása az oxigénnel kombinált arckezelésről

Köztudott, hogy az oxigén az életben maradáshoz szükséges elem. Nemcsak a légzés miatt, hanem az oxigén például elpusztítja a káros baktériumokat szervezetünkben, a hasznosakat eközben nem bántja – erre semmilyen antibiotikum vagy orvosság sem képes. Mozgás közben fokozódik szervezetünk oxigén ellátása, javul közérzetünk, sejtjeink több oxigénhez jutnak, nagyobb hatékonysággal látják el anyagcsere funkciójukat, javul egészségünk és többek között bőrünk megjelenése is. Ahogy idősödünk, az arcbőrünk oxigénszintje úgy csökken, rosszabbodik a vérkeringés, bőrünk szürke, élettelen színt vesz fel. Ha az arcra közvetlenül oxigént juttatunk, az visszaadja a szövetek fiatalkori ragyogását, frissességét, tisztaságát és feszességét. Az oxigén amellett, hogy lágyítja a finom ráncokat és vonalakat, de megöli a baktériumokat is, ezáltal tisztítva a bőrt. A bőr simábbá válik, könnyebb lesz a smink felvitele. Mily meglepő, hogy egyetlen, bennünket állandóan körülvevő elem ennyi jótékony hatással bír!

A tény az, hogy a levegőnek pusztán 18%-a oxigén. Ha ehhez hozzáadjuk a légszennyeződést, a Nap okozta bőrkárt, és a többi környezeti tényezőt, valamint azt, hogy a bőr rendszere “eltömődött”, nem látja el egészséges funkcióját, nem képesek a sejtek megfelelő mértékben megújulni – egyszóval szükségessé válik a bőr jobb oxigén ellátottsága.

Amikor oxigénnel kombinált arckezelést végzünk, a bőr azonnal feltöltődik, hidratálódik, a ráncok halványodnak, a pórusok tisztulnak, a bőrsejtek megújulása felgyorsul. Az Image O2 Lift kezelése olyan kabinkezelés, melynek éppen ez a célja, sőt!

Az O2 kezelést kozmetikus végzi. Első lépésben krémes lemosóval indítunk. Ezt követően a papaya és ananász enzimek masszázzsal kíméletes hámlasztást biztosítanak. A következő lépés az oxigenizálás, melyet maszk formájában nyújtunk a bőrnek. Felvitelekor habzásba kezd, oxigén szabadul fel, mely egészen sejtszintig jut. A következő lépésben tiszta növényi őssejtes fokozó segít a bőr fiatalításában és az öregedés jeleinek megelőzésében. Zárásként Prevention+ fényvédős hidratáló kerül a bőrre. Az eredmény: fiatalos, ragyogó és feszesebb megjelenésű bőr.

Az O2 Lift kezelés hatásának hosszan tartó megőrzéséhez olyan alapozóra van szükség, mely segíti a bőr oxigénhez jutását. Az I Conceal olyan könnyű alapozó, mely oxigenizáló és növényi összetevőket tartalmaz, segíti a bőr gyógyulását, fedést biztosít, mindennapi védelmet nyújt és anti-aging hatással bír. 

2014.10.29. 12:04 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: royal clinics o2 lift image skincare oxigén kezelés vörös szönyeg kezelés marc ronert arckezeles

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr306843749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása