HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

ÚJÉVI FOGADALMAM: JÖVŐRE SZEBB LESZEK!

Helytállunk a munkahelyünkön, helytállunk otthon és közben próbáljuk utolérni magunkat… Miközben egyik év rohan a másik után, a ránk nehezedő teher nem lesz kevesebb, és ezzel együtt a ráncaink száma sem.
 

Hányszor elhatároztuk már magunkban, hogy rendszeresen eljárunk a kozmetikushoz, hogy kipróbálunk egy gépi arcfiatalítást vagy legalább bejelentkezünk bőrdiagnosztikára. Aztán egyik sem jött össze és már annak is örülünk, ha a napi arcápolási rutin belefér az időnkbe. Közben tisztában vagyunk vele, hogy az idő múlása egyre több, egyre nehezebben visszafordítható nyomot hagy a bőrünkön. Mi lenne, ha az újévi fogadalmunk ezúttal a szépülésünkről szólna? És hogy biztosan be is tudjuk tartani, mi lenne, ha már most tárcsáznánk és befoglalnánk egy januári időpontot a szépülésre? Ne halogassunk tovább!


 

Legyen látványos!
 

Ha pedig eljutottunk az elhatározásig, indításként válasszunk egy igazán látványos kezelést, amelyik megadja nekünk a kezdő löketet a továbbiakhoz! Nem kell rögtön csak az arcplasztikára és műtétre gondolnunk, orvos-esztétikai beavatkozásokkal is kezdhetünk! Hogy meghozzuk a saját kedvünket a fiatalodáshoz olyan kezelést érdemes választanunk, amelyik nem jár bőrsérüléssel – következésképp nincs felépülési idő sem – hanem a bőrt belülről, saját erejéből építi újjá. Ez fokozatos folyamat, így a beavatkozást követően senkinek nem fog szemet szúrni, hogy szépségklinikán jártunk – csak azt fogják észrevenni, hogy egyre jobban nézünk ki!

Az orvos-esztétikai beavatkozások másik előnye, hogy remekül kombinálhatók egymással, így tökéletesen személyre szabható kezelési kúrát állítanak össze számunkra. S hogy melyek a legújabb, leghatékonyabb módszerek? Lássuk!
 

Instant fiatalodás
 

Felszívódó szálakkal történő arclifting (Fine Thread Contouring vagy FTC) során a bőrgyógyász helyi érzéstelenítésben hajszálvékony bio kompatibilis szálakat fűz a bőr alá, melyek egyrészt feszesebben tartják az arckontúrokat, másrészt a környezetükben serkentik a támasztószövetek termelését, így a bőr önmagát erősíti meg belülről. Az eljárással nemcsak a bőrt fiatalítjuk, hanem a fonalak segítségével a bőr alatti kötőszövetet is visszaemeljük az eredeti helyére.

A rádiófrekvenciás és tűs kezelést ötvöző ScarLet RF a bőr mélyére vezetett hőhatást ötvözi a tűs kollagén indukciós kezelések hatásával így a bőr dupla ösztönzést kap a kollagén termelés serkentésére. Ez a kezelés sem jár fájdalommal, mivel egyrészt helyi érzéstelenítésben zajlik, másrészt a gép rendkívül precízen állítja be a kezelés mélységét a különböző bőrterületek vastagsága szerint. 

hialuronsavas feltöltés is csodákra képes: a bőr alá fecskendezett természetes vízmegkötő anyag különböző mélységű ráncokra, különféle összetételben elérhető, így az apró szarkalábaktól kezdve a mély barázdákig bármilyen ráncot kisimíthatnak vele. Sőt, teltebbé tehetők az ajkak vagy akár megemelhető az arccsont a segítségével.

Sokat hallhatunk mostanában a HIFU-ról. Az intenzíven fókuszált ultrahang mélyen behatol a bőrbe, ami által a laza bőrt hatékonyan feszesíti, ugyanakkor a bőr felszínén is jótékony hatást fejt ki. Feszesebb, simább felszínű bőrt eredményez: a ráncok mélysége csökken, a tág pórusok összeszűkülnek, a szemöldök vonala megemelkedik. Fontos tudni, hogy kétféle, teljesen különböző hatékonyságú fókuszált ultrahangos kezelés elérhető: a kozmetikai és az orvosi. Csak az utóbbi ad igazán látványos eredményt már egyetlen kezelés után!

„Mindig megbízható, leinformálható, kiváló referenciákkal rendelkező orvost vagy klinikát válasszunk, mivel a szó szerint a bőrünket visszük a vásárra!” – javasolja Dr. Sebestyén Judith, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ plasztikai sebésze. „Egy megbízható helyen a kezelést mindenképpen konzultáció előzi meg, amelynek során a kezelő részletesen elmagyarázza a páciensnek, pontosan hogy zajlik a kezelés és milyen eredmények várhatók.”

2018.01.03. 16:26 | Zsanett Bolgár

Szólj hozzá!

Címkék: ftc ujev arcfiatalitas ranctalanitas hialuronsav royal clinics fiatalodas thread lifting scarletrf arckezeles borfeszesites arclifting hifu finethreadcontouring

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr4313547159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása