HTML


Royal Clinics orvos-esztétikai központ

Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában található klinikánk bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti rendelésekkel, arc- és testkezelésekkel, nőgyógyászattal és végleges szőrtelenítéssel fogadja Pácienseit. Bővebb információ klinikánkról: www.royalclinics.hu

Facebook oldalunk

10 HATHATÓS TIPP A SZEBB ÉS FIATALABB BŐRÉRT

Ha reggel a tükörből nem az az arc néz ránk vissza, amire számítottunk – ha bőrünk fakó, fáradt, megereszkedett vagy foltok, gyulladások csúfítják – itt az idő, hogy kipróbáljunk valami igazán látványos kezelést!

Mindannyiunkkal előfordulhat, hogy úgy érezzük, hiába az igyekezet és a legjobb arckrémek, bőrünk nem értékeli eléggé a törődést, nem hozza a csúcsformáját. Az otthoni kísérletezés helyett ilyen esetben forduljunk szakemberhez és vegyünk igénybe professzionális kezelést, orvos-esztétikai beavatkozást, amelyekkel felpörgetjük a bőr működését, serkentjük a sejtek újjáépülését. Összeállításunk segít a különféle módszerek közti eligazodásban, amihez szakmai segítséget Dr.Beke Dóra, a Royal Clinics orvos-esztétikai klinika bőrgyógyásza nyújtott.

1. Bőrfelszín-megújítás peelinggel
Az Image designer peelingek különböző erősségű, gyors, hatékony és kombinálható kémiai folthalványítást jelentenek. A bőr igényeire szabott peeling üde megjelenésű, egyenletes bőrt eredményez, csökkenti a ráncokat, aknés hegeket. Az erősebb TCA orvosi savas középmély hámlasztás során a bőrnek nem csupán a legfelső rétegét távolítják el, hanem kicsit mélyebbre hatolva serkentik a kötőszöveti rostok újratermelődését is.

2. Dermaroller- tűhengeres kezelés
A kis tűhengert az arc- a nyak vagy a dekoltázs bőrén görgetve mikrosérülések ezrei jönnek létre, melyek a bőr öngyógyító képességét felpörgetik, ami a kollagén- és elasztintermelés fokozódásával jár. Az így bevitt hatóanyagok is mélyebbre jutnak. A több kezelésből álló terápia akne, hegek, ráncok, pigmentfoltok ellen javasolt. A kezelés helyi érzéstelenítésben történik. A Genosys Eyecell Dermaroller speciális tűhengeres kezelés a szemkörnyék megfiatalítására.

Genosys Dermaroller kezelés Royal Clinics

3. Scarlet RF – csúcstechnológiás lifting kezelés
Ebben a kezelésben a tűszúrások és a rádiófrekvencia hatása erősíti egymást, azonnali lifting hatást eredményezve. Beindítja a bőr öngyógyító folyamatait, hosszú távon megnövekszik az elasztikus rostok száma, a bőr rugalmasabbá és feszesebbé, a pórusok szűkebbé válnak. A helyi érzéstelenítés fájdalommentes kezelést biztosít. A maximális eredményért 3-4 alkalommal 4 hetes időközönként érdemes megismételni.

ScraLet RF kezelés Royal Clinics

4. Fine Thread Contouring – bőrfeszesítés felszívódó szálakkal
Az egyik legújabb módszer a laza bőrszövetek feszesítésére és megemelésére: újradefiniálja az arcot, visszaadja a kontúrokat, csökkenti a ráncokat, mindezt egy mindössze 30 perces beavatkozás alatt. Az eljárás biológiai úton felszívódó szálakkal dolgozik. Egyszerű, minimális a felépülési idő és az eredmény tartós: egy, de akár két évig is fennmarad. 10 évvel fiatalabb, ugyanakkor természetes megjelenést eredményez.

5. HIFU e-clip – arcfeszesítés fókuszált ultrahanggal
Az intenzíven fókuszált ultrahang mélyen behatol a bőrbe, ami által a laza bőrt hatékonyan feszesíti, ugyanakkor a bőr felszínén is jótékony hatást fejt ki. A Royal Clinics korszerű ultrahangos lifting kezelése hatékonyan segíti elő a kollagén és elasztin rostok képződését. A nagy energiájú ultrahang hatása az epidermis és dermisz rétegen áthatolva – de azok működését nem befolyásolva – a SMAS rétegben érvényesül, amelyet a plasztikai sebészeti beavatkozások is céloznak. A kezelési kúra feszesebb, simább felszínű bőrt eredményez: a ráncok mélysége csökken, a tág pórusok összeszűkülnek, a szemöldök vonala megemelkedik.

HIFU, E-clip kezelés Royal Clinics

6. Hialuronsavas ráncfeltöltés
Helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás, melynek során az arc ráncaiba, elmélyülő barázdáiba töltőanyagot injektálnak. A kezelés félóránál rövidebb, a hatás körülbelül fél-egy évig tart. A legnépszerűbb töltőanyagokat szintetikus hialuronsavból készítik. A természetes formájában a bőrben megtalálható hialuronsav megköti a bőrben lévő vizet, feszességet biztosít a bőrnek, csökkenti a ráncokat. Az LG Yvoire, a hialuronsavas töltőanyagok 5. generációja, különféle részecskeméretű összetétellel igény szerinti, személyre szabott ráncfeltöltést tesz lehetővé.

Hialuronsavas ráncfeltöltés, Royal Clinics

7. Botox – ránctalanítás injekcióval
A botox kis adagokban befecskendezett formája azáltal segíti elő a ráncok kisimulását, hogy gátolja az idegi impulzusokat, és ideiglenesen megbénítja az izmokat. A szakértelemmel beadott mikroinjekciókkal szép, természetes eredményt érhető el, a mimika akadályozása nélkül. A mindössze néhány percig tartó beavatkozás hatása már néhány nap után észrevehető, két hét alatt éri el maximumát, majd 3-6 hónapig tart. A kezelést az idő előre haladtával egyre ritkábban elegendő alkalmazni.

8. PRP Drakula terápia – bőrfiatalítás saját vérlemezkékkel
A pácienstől vett saját vérében található sejtmegújító anyagokat juttatják vissza a bőrbe. A PRP a vérlemezkéket koncentrálását jelenti – ezt, a vérlemezkékben gazdag plazmát fecskendezik a kötőszövetbe injekciós tűvel. Ettől beindul a bőrregeneráció, a ráncok száma és mélysége látványosan csökken. Több kezelésből álló kúra javasolt, de már az első kezelés is látványos eredményt hozhat.

PRP terápia Royal Clinics

9. Venus Freeze – lifting kezelés energiamátrixszal
A kollagéntermelést kétféle úton serkenti: multipoláris rádiófrekvencia és pulzáló mágneses mező segítségével látványosan és hosszantartó eredményekkel javítja a bőr állapotát. A kötőszövet feszességének fokozódása mellett javul a bőr oxigén- és tápanyag-ellátottsága. A Venus Freeze fájdalommentes, meleg, masszázsszerű, relaxáló kezelés. Feszesítő hatása tartós, mivel az újonnan képződött kötőszövet képezi a változás alapját.

Venus Freeze kezelés Royal Clinics

10. CO2 frakcionális lézer kezelés
A lézerfény energiájával ezernyi apró csatornácskát hoznak létre a bőrben, ezzel új kollagén képződését indukálva, mely alulról feltölti a ráncokat, barázdákat. Mivel a sérülések csupán a bőrfelszín bizonyos százalékát (frakcióját) érintik, a regeneráció gyorsan végbemegy látványos javulást eredményezve. Egy kezelés 15-45 percet vesz igénybe, a teljes gyógyulás 1-7 nap. A bőr szerkezetének átalakulása ezután még 3-6 hónapig tart.

CO2 Frakcionált lézerkezelés, Royal Clinics

2016.12.05. 10:07 | Royal Clinics Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: botox peeling ranctalanitas hialuronsav dermaroller venus freeze scarlet rf fine thread contouring hifu co2 lezer hialuronsavas rancfeltoltes fiatalos bor szep bor tuhengeres kezeles hifueclip prpdrakulaterapia

A bejegyzés trackback címe:

https://royalclinics.blog.hu/api/trackback/id/tr412024073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása